Cum. Mar 29th, 2024

Canım Ailem

Tarih: 2009-09-29 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Hasret bitiyor,
“CANIM AİLEM” yeni hikayeleri ve sürpriz karakterleriyle
yeni sezonda hem güldürmeye
hem de içimizi titretmeye geliyor!

Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,
senaryosunu Selin Tunç’un yazdığı, başrollerini ise Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola
ve Şebnem Bozoklu’nun paylaştığı “CANIM AİLEM” yeni sezonun ilk bölümü ile
29 Eylül Salı akşamı atv’de!

CANIM AİLEM
(Yeni Bölüm)

30. Bölüm Özeti:

Şehnaz’ın otele ortak olduğunun ortaya çıkmasıyla işler karışmış, Samim’in kendisine yalan söylediğini öğrenen Meliha evi terk etmiştir.

Samim Meliha’nın peşine düşer. Meliha’yı ararken Cabbar Ağa’yla burun buruna gelir. Meliha’sından bir daha ayrılmamak üzere yola çıkmıştır ama olaylar peşini bırakmaz. Samim ve Meliha’nın kavgalarına. Cabbar Ağa’nın da dahil olmasıyla olaylar iyice karışır!

Ali ise İstanbul’da, Samim’in başına gelenlerden habersiz yeğenlerine göz kulak olmaya çalışmaktadır. Ama bu iş tahmin ettiği kadar kolay olmaz: Önce gecenin bir yarısı Nurcan kapıya dayanır. Eda ve Yiğit’in kavgaları giderek sertleşir. Sonunda Mert Can’ın hastalığıyla Ali’nin durumu içinden çıkılmaz hale gelir.

Erkek Güzeli’nden ayrılan Feride bunalımdadır! Sürekli aynı şarkıyı dinler. Muazzez’in arkasından çevirdiği dolapları düşündükçe delirir. Sonunda harekete geçer. Gece yarısı yollara düşen Feride’yi durdurmak, Seyhan ve Halim’e pahalıya patlayacaktır!

Seyhan’ın oteldeki işini bırakmasıyla, Ali ve Seyhan’ın yolları tamamen ayrılır. Samim ise her şeye rağmen Meliha’nın karşısına dikilir. Uzun zamandır beklediğimiz şeyi söyler:
“Benimle evlenir misin?”
Son kararı Meliha verecektir.

Sorunlar ne kadar büyük, engeller ne kadar aşılmaz olursa olsun kesin olan bir şey var: Samim ve sevdiklerinin hikayesi bu yıl da içimizi ısıtacak, bize “ben de orada olsam” derdirtecek!

Künye :

Yeni Sezon 1.Bölüm Yapım : TMC Yapımcı : Erol Avcı Senaryo : Selin Tunç Yönetmen : Sadullah Celen Genel Koordinatör : Güzide Balcı Canım Ailem dizisi Oyuncuları : Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Sezgi Mengi, Deniz Denker, Alpay Şayhan, Hikmet Körmükçü, Candan Sabuncu, Oktay Gürsoy, Sevtap Özaltun, Nejat Birecik, Fırat Doğruluoğlu, Emre Karayel, Haldun Boysan.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen