Per. Nis 25th, 2024

‘Dirty Dancing’ starı Patrick Swayze öldü

‘Dirty Dancing’ filminin unutulmaz yıldızı Patrik Swayze hayata gözlerini yumdu. Ünlü aktör uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşerek erken bir yaşta (57) hayattan ayrıldı.

Gerisinde hatıralardan çıkmayacak birçok film bırakan Patrick Swayze ilk olarak “Dirty Dancing’ filmiyle gönüllerde taht kurmuştu. Patrick Swayze ile birlikte ‘Dirty Dancing’ filminin başrolünde oynayan Jennifer Gray, rol arkadaşının ölümü üzerine yaptığı açıklamada, “Patrick, ham erkeklik ve büyüleyici zerafetin nadir bir bileşkesi idi. Muhteşem güzel ve güçlü, şefkat dolu kalbi olan gerçek bir kovboydu,” ifadesini kullandı. 

Patrick Swayze’ye 20 ay önce ilerlemiş düzeyde pankreas kanseri teşhisi konmuş, ünlü aktör yaşayacak sadece iki yılı kalmış olabileceğini, ancak sonuna kadar mücadele edeceğini açıklamıştı. Patrick Swayze, bir başka televizyon mülakatında, hastalığından “korku” duyduğunu ve kabuslar içinde olduğunu itiraf etmişti.

Swayze, “Bir gelecek rüyam var. Bir gelecek ki, kanserin gölgesinde değil, ama ışığın altında,” ifadesini kullanmıştı. Pankreas kanseri, kanser türleri arasında yüzde 5 yaşama şansı verilen en ölümcüllerinden biri olarak biliniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen