Per. Mar 28th, 2024


Tarih: 2009-09-19 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Es-Es Dizisi YENİ BÖLÜM

5.Bölüm

Uras, Gürel ile son bir kez konuşmak için buluşma mekanına gider fakat Gürel ona bir tuzak hazırlamıştır. Tercan da bu tuzağın bir parçası olmuştur. Uras ve Tercan beladan kurtulurlar. Bu sırada İstanbul’dan aldıkları haber üzerine harekete geçerler. Anneleri Selmin Azmi’nin elindedir ve onu kurtarmaları gerekmektedir.Es es dizisi izle.

Günlerdir üniversitenin her yerinde Dilşa’yı arayan Azad, sonunda Dilşa’nın izini bulur. Dilşa korkuyla yurdu terk ederek Uras’ın evine sığınır. Azad, yurt görevlilerinin şikayeti üzerine karakola götürülür ancak Dilşa’ya tam yakalamışken vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Işık, Uras’a bir sürpriz yapma hazırlığındayken, İrem’den Uras’ın başına gelenleri duyar ve tekrar başının belaya girmesinden korkar. es es izle.

Uras ve Tercan yol boyunca abi kardeş ilişkilerini onarmaya çalışırlarken, onların geldiğini öğrenen Azmi’nin planlarından habersizdirler.

Es Es dizisi yeni bölüm

Künye :

Yapım Şirketi :Tıms Productıons
Yapımcı :Timur Savcı
Yönetmen :Bahadır İnce
Senaryo :Barkın Şenüren, Sevilay Öztürk
Öykü :Adalet Bilgin, Kemal Durmaz
Müzik :Cem Özkan
Oyuncular : (Uras) Ahmet Rıfat Şungar ,(Işık) Erdal Beşikçioğlu, (Tercan) Berk Hakman, (Selmin) Derya Alabora,(İrem) Leyla Tuğutlu ,(Menekşe)Pınar Dikici, (Azmi) Umut Karadağ ,(Alaz) Olcay Yusufoğlu,(Dilşa) Beyza Şekerci, (Gürel) Sertan Erkaçan,(Koray) Mert Aydın,(Rüya) Süreyya Güzel,(Orhan) Nezih Işıtan,(Eşref) Şahin Ergüney

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen