Cum. Mar 29th, 2024

facebook.com domaininde hizmet veren facebook dünyanın en çok konuşulan ve en çok konuşturan sitesi olmaya devam ediyor ve devam edecek gibi de. Sürekli kendisini yenileyen ve kullanıcıların da yenilemesine izin veren sistemi sayesinde site popülerliğini yitirmeden alışkanlıklarımız arasına girdi.

Facebook’un Türkiye ziyaret sayısına bakıldığında google ile yer değiştirir mi diye insan düşünmeden edemiyor. Eğer açılış sayfası google olmasaydı facebook bu alanda onu da geçeceği kesin, ki google arama sayfasında facebook yazarak facebooka girenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok. hatta yeni özelliği sayesinde f yazarak facebooka tıklayanlardan mısınız yoksa…

Facebook linki sayesinde yine google araması yapmadan bu siteye ulaşmanız mümkün. facetr araç çubuğunun güncel içeriklere göre sizleri ilgili hayran sayfalarına yönlendiren ana sayfa anlayışı sayesinde sizler de facebooktaki gündemi takip edebilir konumda olacaksınız.

Yine bu listedeki tek linkler içerisinde Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sitelerinin linklerini yeni percere yerine aynı sayfa içerisinde sunmak daha pratik olacağını düşündüğümüzden bu konuda böyle bir çalışma yaptık.

Bu bölüm ve yeni pencerede açılıp açılmamasına göre değerlendirmelerinizi belkliyoruz. Sizden aldığımız geri dönüşümlerle araç çubuğumuz en iyi araç çubuğu olmaya devam edecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen