Per. Nis 25th, 2024

G-Force (G-Force)

Jerry Bruckheimer, hayvanların casusluk faaliyetlerinde kullanılmak üzere eğitildiği gizli bir hükümet programındaki son gelişmeleri ele alan komedi macera filmi “G-Force” ile ilk 3 boyutlu filmine imza atıyor.
G-Force
G-Force
Yönetmen :Hoyt Yeatman
Oyuncular : Bill Nighy (Leonard Saber), Will Arnett (Kip Killian), Zach Galifianakis (Ben), Kelli Garner (Marcie), Tyler Patrick Jones (Connor)
Tür : Animasyon
Yapım : ABD, 2009
En gelişmiş casusluk ekipmanlarıyla donatılmış olan eğitimli kobay fareler, dünyanın kaderinin patilerinde olduğunu fark ediyorlar. G-Force’un üyeleri kobay ajan Darwin, her koşulda başarıya ulaşmaya kararlı ekip lideri Blaster, sürekli tavır takınan, her şeyin aşırısını ve Juarez’i seven silah uzmanı Blaster; dövüş sanatları uzmanı seksi Juarez, ayrıca duvardaki sinek kadar rahat gizlenebilen istihbarat uzmanı Mooch ve bilgisayar ile bilgi teknolojisi uzmanı yıldız burunlu köstebek Speckles. Maceraları sırasında G-Force üyeleri hayvanlar aleminin diğer üyeleriyle de tanışır; evcil hayvan mağazasında kalakalmış olan Hurley ve sınırlar konusunda son derece takıntılı hamster Bucky.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen