Per. Nis 25th, 2024

Tarih: 2009-09-22 TV : ATV Saat: 22:20 Tür:Yerli Dizi

Hangi ara düşürmüşüm eyvah!
Bir baktım deli kanım yerde…
Akşam indi gözlerime
dağ rüzgarları “Esmer”…
Kekik kokulu siyah perçemine,
sürdüm yüzümü gülümsedi keder…
Yaralı ceylanım kırılgan dalım “Esmer”!

“KIŞ MASALI” merakla beklenen ikinci bölümüyle
22 Eylül Salı akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

KIŞ MASALI
(Yeni)

2.Bölüm

Esmer, evli olduğunu anladıktan sonra, aşklarına sebep olan yılana inat, daha evvel iyileştirdiği yaraya bıçağını sokup, keder içinde bırakıp gider Ali Murat’ı.

Artık hayatının asla eskisi gibi olmayacağını bilen Ali Murat ise kollarında gençliğini yeniden bulduğu bu dağ çiçeğini her yerde aramaktadır. Aşkı ilk kez Esmer’le tadan Ali Murat’a bundan böyle evi dar, Esmer’in gönlüne kilitlidir.

Öte yandan dağlarda rastladığı yabani güzeli bir türlü aklından çıkaramayan Masum, babasının korkunç kumar tutkusu ile uğraşmaktadır. Kendi yöntemleriyle ailesini bu dertten kurtarmaya çalışırken alacağı kararın, onu yavaş yavaş Esmer’e götüreceğinden habersizdir.

Kocasının günbegün kendinden uzaklaştığını çaresizlik içinde izleyen Hediye için evliliğini kurtarmanın tek yolu bir erkek evlat sahibi olmaktır. Kocasını kendinden ve yuvasından koparmakta olanın ne olduğunu bulmaya çalışan Hediye, kayınvalidesinin suçlamalarıyla mücadele ederken kızlarını da tüm bu olanlardan korumak zorundadır.

Yengesi, kendinden saklanan sırrın peşinde, Esmer’i bir an evvel evlendirmeye ve kendince namuslarını temizlemeye uğraşırken, yüreğinden atmaya çalıştığı sevdasıyla kavrulan Esmer, aşkından ve Ali Murat’tan kaçmaktadır.

Kaldırılması güç bu ağır yükler altında ezilen, aynı adama sevdalı iki kadının yolu önüne geçilmez bir biçimde kesişir. Esmer’in dünyası Ali Murat’ın karısı Hediye’yi karşısında görünce bir kez daha yıkılır.

Çığ yuvarlanmaya başlamıştır artık, kimse önünde duramayacaktır.

Link: Mis 1

Link: Mis 2

Link: Mis 3

Link: Mis 4

Link: Mis 5

Künye :

Yapım : Most Productıon
Yapımcı : Gül Oğuz
Senaryo : Gül Oğuz, Mahinur Ergun
Yönetmen :Gül Oğuz
Müzik : Can Hatipoğlu ve Murat Tunalı
Oyuncular :Cemal Hünal, Duygu Yetiş, Fırat Çelik, Birce Akalay, Suzan Aksoy, Menderes Samancılar, Zeyno Üstünışık Yen Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen