Per. Mar 28th, 2024


Atv, yeni sezona bomba gibi yapımlarla girmeye devam ediyor. Şimdi de Hatırla Sevgili‘nin yönetmeni Ümmü Burhan yönetiminde Nefes Dizisi çekilecek. Süreç Film‘in yapımında gerçekleşecek projenin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü görünüyor. Son Olarak Doktorlar dizisinde rol alan Naz Elmas‘a, son dönemin başarılı oyuncusu Onur Saylak eşlik edecek. Televizyonda ilk başrolü olan Onur Saylak, “Sonbahar” isimli sinema filmi ve “Asi” dizisinde oynadığı Ziya karakteri ile tanınmaktadır. Dizinin diğer oyuncuları da oldukça güçlü. Dizi de ayrıca Sinan Tuzcu, Uğur Polat, İlhan Şeşen, Jülide Kural, Çolpan İlhan, Engin Şenkan, Burak Sarımola da yer alıyor.

Son olarak Doktorlar dizisinde izlediğimiz Naz Elmas, bakalım bu dizide de başarısını sürdürebilecek mi? Sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip filmin senaryo yazarı ise Gamze Özer.

Çekimleri Eylül ayında başlayacak olan Nefes dizisi Ekim ayında Atv ekranlarında olacak.

Yapım: Süreç Film. Yapımcı: Ali Gündoğdu. Senaryo: Gamze Özer. Yönetmen: Ümmü Burhan. Oyuncular: Naz Elmas, Sinan Tuzcu, Uğur Polat, Jülide Kural, İlhan Şeşen, Engin Şenkan, Burak Sarımola ve Çolpan İlhan.

‘Babasının intikamını almak için yemin eden bir kızın acısından ve nefretinden daha büyük ne olabilir?
Aşk!”
Konu: Nefes’in anne ve babası o küçücükken boşanmıştır. Boşanmanın sebebi annenin ihanetidir. Annesinden nefret ederek büyüyen Nefes yıllar sonra annesinin karşısına çıkacak ve ondan unutamayacağı bir intikam alacaktır. Bir ihanet ile yuvasını yıkan anne, ihanetlerin en büyüğü ile tanışacak, kocasının Nefes tarafından ayartılması ile sarsılacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen