Cts. Nis 20th, 2024

Unutulmaz

Tarih: 2009-09-30 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“Unutulmaz”dan Unutulmaz bir bölüm daha!

Harun Eda’nın Tolga’yla evlenmesiyle yıkılır.
Eda Harun’a hala delicesine aşık iken,
Tolga’yla evlenmesinin arkasındaki büyük sır nedir?
Harun bundan sonra ne yapacaktır?

Heyecan ve duygu yüklü yeni bölümüyle
“Unutulmaz” 30 Eylül Çarşamba akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)

14. Bölüm Özeti:

Harun hasta haliyle Eda’yı görmeye gelmiştir. Yarası tam iyileşmediği için fenalaşır ve hastanede acil müdahale yapılır. Eda Harun’u o haliyle görür, perişan olur. Bütün bu olanların sorumlusu olarak kendini görmektedir.

Annesinin ölümüyle sarsılan Tolga için hayat artık anlamını yitirmiştir. Onu hayata bağlayan tek şey, Eda’nın varlığıdır.

Eda’yı evden kovan Cemil, yaptığına pişman olmuş mudur? Ailesini bir arada tutmaya çalışan Türkan, Cemil’e Eda’yı affetmesi konusunda baskı yapacak mıdır?

Mesude’nin öldüğünü öğrenen Feyyaz’ı bekleyen ilginç gelişme nedir? Saadet bu konuda ne yapmayı düşünmektedir?

Harun ile Melda’nın nişanı ise birbirinden enteresan sürprizlere sahne olacaktır. Harun’un Eda ile ilgili öğrendiği büyük sır nedir? Tolga ve Eda’yı ne gibi bir tehlike beklemektedir?

Künye :

Yapım : Stil Medya
Yapımcı : Ahmet Bayram
Yönetmen : Ersoy Güler
Senaryo Grubu : R. Haldun Ünsal ve İhsan Aydın
Oyuncular :Serhan Yavaş (Harun), Sinem Öztufan (Melda), Özlem Yılmaz (Eda), Fikret Hakan (Feyyaz), Buğra Gülsoy (Tolga), Aliye Uzunatağan (Türkan), Deniz Gökçer (Saadet), Ahmet Uz (Cemil), Aylin Arasıl (Işıl), Hakan Vanlı (Burak), Didem Yalınay (Ferda), Gül Tunççekiç (Mesude), Mert Yavuzcan (Batu), Roksen Lülü (Seval), Anıl Çelik (Kerem), Hüseyin Erkanlı (Metin), Deniz Kurt (Gülay), Ayça Şahin (Sinem), Ceren Çanakçı (Gözde), Özlem Karataş (Burcu), Burak Güneş (Can), Özlem Hasgül (Ceren), Güray Görkem (Bilal) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen