Per. Nis 18th, 2024

Adanalı

Tarih: 2009-10-09 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Macera tüm hızıyla devam ediyor…

MARAZ ALİ İDİL’İ KURTARDI AMA KENDİSİNİ HAPSE ATTIRMAKTAN KURTARAMADI!

“Adanalı” merakla beklenen yeni bölümüyle
9 Ekim Cuma akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

ADANALI
(Yeni Bölüm)

34. Bölüm Özeti:
Maraz Ali Benzin istasyonundaki telefon kulübesinden Adanalı’ya ulaşır ve Adanalı’dan İdil’i kurtarmak için yardım ister. O esnada bir grup tarafından saldırıya uğrar. Saldırganlardan kaçan Maraz Ali lunaparka girer. Maraz Ali’yi lunaparkta tehlikeli dakikalar beklemektedir.

Adanalı Maraz Ali’den aldığı telefonun ardından aramanın nereden yapıldığını öğrenip olay yerine gider ve Maraz Ali’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarır. Maraz Ali durumu Adanalı’ya anlatır ve birlikte İdil’in evine doğru yola çıkarlar. Bu esnada İdil’in evinde gerilim devam etmektedir. Samet ve Mehmet Ali, Adanalı’dan aldıkları emirle İdil’i kontrole giderler. Eve girdikleri esnada çatışma başlar. Maraz Ali ve Adanalı’nın da gelmesiyle birlikte operasyon başarıyla sonuçlanır. O sırada herkesi şok eden bir ses duyulur.

Adanalı, bu hareketli günün ardından Maraz Ali’yi hapishaneye teslim eder. Gardiyan ve adamları Maraz Ali’yi beklemektedir. Ceza olarak Maraz Ali’ye işkence yaparlar. Maraz Ali bu durumdan nasıl kurtulacaktır?
Öte yandan Sofia anne ve babasına romantik bir akşam yemeği hazırlar ve baş başa kalmaları için evden çıkar, Engin’le buluşur. Adanalı eve gelir Sofia’nın hazırladığı masayı ve Maria’yı görünce çok şaşırır. Masaya oturduktan kısa bir süre sonra kapı çalar ve İç İşleri Bakanlığı Özel Operasyonlar Dairesi’nden 2 ajan gelir. Adanalı ve Maria’yı alıp Anti Törer Birimi’ne(ANTEB) götürür. ANTEB yaklaşık 15 senedir gizliliğini koruyan ve terörle mücadele amaçlı kurulmuş bir birimdir. Bu birimin başında olan Nevzat Müdür, Adanalı ve Maria’yı birime dahil eder ve Adanalı’dan kendi ekibini kurmasını ister. Peki Adanalı ekibine kimleri dahil edecektir?

Künye :

Yapım : Kuzey Production Yapımcı : Ali Gündoğdu, Mehmet Yiğit Alp Senaryo : Tayfun Güneyer Yönetmen : Tayfun Güneyer, Kartal Çidamlı Adanalı Dizisi Oyuncuları : Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Demiratar (İdil), Nurhan Özenen (Hafize), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Gökhan Kıraç (Mülayim), Fırat Albayram (Boncuk Semih), Çağkan Çulha (Engin), Pınar Dikici (Ayşegül), Nilüfer Silsüpür (Derya) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen