Cum. Nis 19th, 2024

Aile Reisi

Tarih: 2009-10-10 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“AİLE REİSİ”

Kimi zaman kavga, gürültü, kimi zaman yokluk, sıkıntı ama her zaman mutlu, hep sevgi dolu…

Yapımcılığını Sergin Akyaz’ın, yönetmenliğini Şengül Halat Atak’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’la birlikte Berfu Soner, Ünal Yeter ve Volkan Yazıcı’nın yazdığı “Aile Reisi” final bölümüyle Star’da!

14.Bölüm:
Umut, okulun çatısına çıkmıştır. Bu durum ailede büyük bir tedirginliğe neden olsa da Nazım, Umut’u çatıdan indirmeyi başaracaktır. Umut’un çatıya çıkmasında Nazım’ın kabahati olduğunu öğrenen Bahar, boşanma kararı alarak gözünü korkutmaya karar verir ama Nazım Bahar’ın restini görür. İkisi de birer avukat tutarlar.
Betül ile İhsan’a dair şüphelerinin yersiz olduğunu anlayan Aybars ikisinden özürler diler. Ancak Betül’ü işten kovulma korkusu sarar. Acaba Betül işinden mi olacaktır? Öte yandan ikiz bekleyen Betül ve Aybars, bebek konusunda beklenmedik bir haber alacaklardır.
Umut, çatıya çıkmasında suçu olan Eren’den intikamını çok eğlenceli bir şekilde alır. Eren’in düştüğü durum bütün okulu kahkahaya boğacaktır. Eylül kendisine yardım eden Zeliş adında farklı bir kızla tanışır. Zeliş hem Eren ve Umut’u birbirine düşürecek hem de Eylül’ün Çağrı adlı hoş bir çocukla ile tanışmasını sağlayacaktır.
Nazım ev tutmuştur. Bahar, çocuklara uygun mu diye eve bakmaya gelir. İkili bu sırada yakınlaşırlar. Ancak çocuklarla ilgili bir mesele yüzünden yine birbirlerine girerler.
Mesut ise hala annesi ile Selen arasındaki sorunu çözememiştir. Bu konuda Mahmut’tan yardım ister. Fakat Mahmut’un kırdığı bir pot işleri arapsaçına çevirecektir.
Bahar ile Nazım mahkemede boşanma davası için karşı karşıya gelirler. Bakalım ikilinin yolları tekrar birleşecek mi, yoksa bu mutlu evlilik sona mı erecek?

Künye :

Yapım: Base Yapım / Sergin Akyaz Yönetmen: Şengül Halat Atak Öykü & Senaryo: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon Oyuncular: Pınar Altuğ ( Bahar), Emre Kınay ( Nazım), Barış Küçükgüler( Eren), Elif Atakan ( Eylül), Tuğyan Akay Kavukçu ( Umut), Ceren Türkan ( Sonay), Sermin Hürmeriç ( Tülin), Bilge Şen ( Fevriye ), Zeynep Papuççuoğlu ( Betül), Burak Davutoğlu ( Aybars ), Uğur Aslan ( Mahmut), Ünal Yeter ( Mesut) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen