Cum. Nis 19th, 2024


47. Bölüm Özet

Eleni, Sinan’ın oyununa geliyor

Ev yemekleri yapan bir lokanta açmaya karar veren Eleni, Sinan’ın oyununa geliyor. Osman’ın kızı Dilek konservatuarı kazanmıştır. Fakat Safiye, Osman’ın Dilek’i konservatuara göndermeyeceğini bildiği için, ona Dilek’in tıp fakültesini kazandığını söyler. Bu yalana inanan Osman durakta herkese hava atar. Fakat çok geçmeden Osman acı gerçeği öğrenecektir.
Ali Kemal, Narin’le evlenmiş ve Osman Aga’nın evine içgüveysi gelmiştir. Fakat gerdeğe giremediği için psikolojik baskı altındadır. Duraktakiler Ali Kemal’le dalga geçerler. Ali Kemal kadınların da dolduruşa getirmesiyle erkekliğinin büyüyle bağlandığına kanaat getirip, açtırmak için soluğu bir muskacıda alır. Fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez.
Eleni, yanına Hediye’yi de alarak ev yemekleri yapan bir lokanta açmaya karar verir. Bunu öğrenen Sinan, bir arkadaşının iş yapmayan lokantasını, Eleni Hanım’lara satar. Aradan komisyoncu payını da alır. Eleni Hanım ve Nuri Baba lokantanın iş yapmadığını görünce bu işin içinde bir iş olduğunu anlayıp işin aslını araştırmaya başlarlar.
Obayana, Dilek’i görmeye gelir. Tam bu sırada Wang da Dilek’i görmeye gelince Dilek, Obayana’yı dolaba saklar. Fakat üstüne Osman Aga da eve gelince Dilek, Wang nereye saklayacağını şaşırır. Evde Obayana ile Wangı yakalayan Osman ise kızılca kıyameti koparır.
Seyit’in taksisine ünlü bir türkücü biner. Seyit ünlü türkücüye sesini dinletir. Seyit’in sesini beğenen türkücü ona yardım eder ve patronuyla tanıştırır. Patron, Seyit’in sesini beğenir ve ona kaset yapmaya karar verir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen