Cts. Nis 20th, 2024

Akasya Durağı

Tarih: 2009-10-10 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Sinan, Osman’ı cezalandırıyor

Kanal D’nin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ayça İnci,
Onur Şan, Suat Sungur ve Nilgün Belgün’ün oynadıkları sevilen dizisi “Akasya Durağı” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Sinan, Obayana’yı korkutmak isterken arabayla çarpan Osman’a unutamayacağı bir ceza vermek için kolları sıvıyor.

Osman, Dilek’le buluşan Obayana’ya sinirlenir ve onu korkutmak için arabayı üzerine sürer. Fakat frene zamanında basamayan Osman, Obayana’ya çarpar. Hastaneye kaldırılan Obayana doktorlar tarafından muayene edilirken Sinan devreye girer. Ve Osman’a hayatı boyunca unutamayacağı bir ceza vermek için kollarını sıvar.
Seyit’in kaseti çıkacaktır. Taksicilik işini bırakan Seyit herkesle helalleşir. Duraktan ayrılır. Kasetin tanıtım kokteylinde menajeri Petek, Seyit’in bekar olduğunu söyler. Zeyno ile Seyit bu yüzden kavga ederler.
Sinan’ın oğlu Can, kız arkadaşı Suat’la evlenmek için kızı kaçırmaya karar verir. Sinan, Şaziment ve Gülbin her yerde Can’ı aramaya başlarlar.
Leyla’nın babası Ramazan, bakıcısı Hatice’ye aşık olur ve onunla evlenmek ister. Bu duruma kızan Hatice’nin nişanlısı onu evden götürür. Ramazan Baba, Hatice’nin peşinden dışarı çıkar ve kaybolur. Durumu öğrenen Leyla perişan olur. Bütün şoförler Ramazan Baba’yı aramaya çıkarlar.
Duran çok hoşlandığı Hediye’yi bir akşam dışarı çıkarmak ister. Fakat eğlence mekanlarını bilmediği için Sinan’dan yardım alır. Ancak Sinan’ın tavsiye ettiği mekanda Duran ile Hediye’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.
Nuri Baba’nın taksisine bir kadın biner. Kadın, Nuri Baba’ya töre belasından kaçtığını söyler. Nuri Baba da kadına yardım etmek için alıp tavernaya getirir. Fakat bilmediği bir şey vardır. Kadın aslında teröristtir ve polis tarafından aranmaktadır. Polis tavernanın etrafını çevirince terörist kadın, Hediye ile Eleni’yi rehin alır.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu
Yönetmen : Yaşar Seriner
Senaryo : Resul Ertaş
Müzik : Bora Ebeoğlu – Cengiz Onursal
Oyuncular : Zeki Alasya (Nuri Baba), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Ayça İnci (Leyla), Onur Şan (Seyit), Suat Sungur (Mehmet Hoca), Nilgün Belgün (Madam Eleni), Aslı Altaylar (Gülbin), Şeyla Halis (Hediye), Ümit Yesin (Duran), Binnur Şerbetçioğlu (Şükran), Gülay Baltacı (Safiye), Makbule Akbaş (Zeyno), Ateş Fatih Uçan (Ali Kemal), Evin Esen (Şaziment),Erol Günaydın (Ramazan), Cansu Gültekin (Nurten), Erimşah Bora (Can), Pelin Sönmez (Dilek)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen