Per. Nis 25th, 2024

Arka Sokaklar

Tarih: 2009-10-12 TV : KANAL D Saat: 20:15 Tür:Yerli Dizi

Rıza Baba ve ekibinin hayatları tehlikede

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,
Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümündü; bir operasyonda Sinan’in yaptığı bir hata üzerine Rıza Baba ve ekibinin hayatı tehlikeye giriyor.

Elif ve Sinan gizli bir görev için otele yerleşerek Jack Melani’yi takip etmeye başlarlar. Rıza Baba ve Ali’nin alıcı olarak yer aldığı operasyonda Sinan’ın yaptığı bir hata herkesin hayatını tehlikeye sokar.
Arda yaptığı kazanın cezasını çekip hapisten çıkmıştır. Onu karşılayan abisi Ali Osman’la aralarındaki sır, ikisinin de başını belaya sokar.
Aysun, eski sevgilisi ile sorunlar yaşamaktadır. Selim sürekli onu rahatsız ederken Aysun üzerinden yaptıkları pazarlık da ortaya çıkar. Aysun’un patronunda katıldığı hesaplaşmada Okan ve Selim hayatlarını kaybederler.
Metin yeni okuluna başlayınca Tunç’la birlikte derslerine asılmaya karar verir. Tek başına kalan Tekin’i okuldaki çocuklar rahatsız edince kendine bir koruma edinir. Eve kadar kendine eşlik eden Deli Cafer ve Hüsnü karşı karşıya gelince olaylar karışır.

Link: Arkasokaklar1

Link: Arkasokaklar2

Link: Arkasokaklar3

Link: Arkasokaklar4

Link: Arkasokaklar5

Künye :

Yeni Bölüm Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Çağla Kubat (Komiser Elif),İlker İnanoğlu (Başkomiser Engin), Berk Oktay (Komiser Sinan), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin), Figen Evren (Suat), Filiz Taçbaş (Ayla), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Yüsra Geyik (Zeliha) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen