Per. Nis 18th, 2024

AŞK BİR HAYAL

(Yeni Bölüm)

2.Bölüm

Asmin abisinin acısı ve Altay’a olan aşkının ortasında adeta bir cehennemim içerisindedir. Ailesinin acısına saygı duyan Asmin kendini Altay’dan uzak tutmaya çalışır ama gönlüne söz geçiremez. Miran Ağa ise Asmin’i bir gölge gibi takip etmektedir. Miran bedeli ne olursa olsun bu aşkın önünü kesmeye ve Asmin’e sahip olmaya yemin etmiştir. Peyman Ağa, karısı Dildar ve Vahad’ın dul kalan karısı Güle de acılarını dindirememekte ve Altay’ı suçlamaya devam etmektedirler. Asmin’e ulaşamayan Altay ise, istanbul’da kendisini öz anası öz babası gibi büyüten ailenin kızı Nevin’in ona olan aşkına cevap verememekte ve iyice köşeye sıkışmaktadır. Nevin’in tek dileği Altay’ın İstanbul’a döndükten sonra onunla birlikte olmasıdır. Altay’ın bu aşka ilgisiz kalması da genç kızı çıldırtmaktadır.

Ailesi ve kara gölge Miran Ağa’nın baskılarından köşeye sıkışan Asmin ve Altay sonunda birbirlerine olan aşklarını itiraf edebilecekler mi?

Asmin ve Altay’ın aşkı yeni bir savaşın habercisi mi?

Miran Ağa’nın gölgesi gençlerin üzerinde kara bir bulut gibi dolaşmaya devam edecek mi?

Tüm bu soruların cevabı bu cuma akşamı ATV’de, Aşk Bir Hayal’de!!!

Künye :

2.Bölüm Yeni Yapım : ERLER FİLM
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Yönetmen : Metin Balekoğlu
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Oyuncular : Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç, Emre Kızılırmak, İpek Özkök, Macit Sonkan, Murat Ergun, Nazan Diper,İrem Sultan Cengiz,Mazlum Kiper,Ayşen İnci,Kadir Turan,Kemal Denizci,Selim Akyalçın,Bülent Düzgünoğlu, Gülce Hamoğlu, Ali Aziz Çölok

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen