Per. Mar 28th, 2024

Balkan Düğünü

Tarih: 2009-10-13 TV : SHOW TV Saat: 22:15 Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
BALKAN DÜĞÜNÜ

5.BÖLÜM

Bu bölüm Balkan Düğünü sürprizlerle dolu… Hem de dudak uçuklatıcı, hiç beklenmeyen, görünce gözlerinize inanamayacağınız sürprizlerle…

Artık kimsenin hazine konusunda sabrı kalmamış, yapılan tüm planlar alt üst olmuştur… Ömer, Leka’nın, kız kardeşini kaçırdığını öğrenince, soluğu Leka’nın yanında alır. Leka, tahammülsüzdür, artık hazineye direk ulaşmak istemektedir. Bunun yolu da dedeyi ele geçirmektir. Ömer, çok zor bir seçimle karşı karşıyadır. Ali Dede’nin hayatı mı, yoksa kız kardeşinin hayatı mı? Yetmezmiş gibi bir de üstüne aşık olduğu kızla, Zehra’yla arasının bozulması… Ömer’in hayatı hiç bu kadar zor olmamıştır.

Ve hazine ortaya çıkıyor. İlk defa aile fertlerinden biri, hazinenin bir kısmına sahip olacaktır. Acaba hazinenin ilk kısmını kazanmayı kim hak edecektir? Ailede dengeleri alt üst edecek bu olay, Ali Dede’nin torunlarını çok fazla etkileyecektir.

Orkun ise Zehra’ya kendini affettirmenin yollarını ararken, diğer tarafta kendine musallat olan ailenin isteklerine boyun eğmek zorunda kalır. Ve bunun sonucunda Ali Dede’nin başına çok acı bir olay gelir.

Ve işte bölümün “Bombası”…Hırçın, “Ömer düşkünü” Galina ve karısının dırdırından bıkmış Leka… Acaba, bu bölümde Leka ve Galina arasında… Kim bilir?

Daha fazlası Balkan Düğünü’nün 5. Bölümde… Balkanlarda hayat düğün gibidir. Ve bu düğünde eğlence hiç bitmez…

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım: ADAM FİLM
Yapımcı: Tarkan Karlıdağ
Genel Yönetmen: Serdar Akar
Senaryo: Alican Yaraş
Yönetmen: Doğan Ümit Karaca
Oyuncular : Özgür Çevik ,Saadet Işıl Aksoy,Mustafa Yaşar,Filiz Ahmet,Luran Ahmedi YENİ Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen