Per. Nis 25th, 2024

Belçika – Türkiye Maçı

Tarih: 2009-10-10 TV : FOX TV Saat: 21:45 Tür:Canlı Yayın

Belçika – Türkiye Maçı Canlı Yayın
FOX’TA FUTBOL GECESİ

Türkiye Futbol Gecesine kilitlenecek. Belçika – Türkiye Maçında Türkiye’nin kaderini belirleyecek maçlar FOX’ta…

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5.grupta yer alan A Milli Futbol Takımımız Brüksel’de tarihi sınava çıkıyor. Kazanmak zorunda olan Türkiye’nin deplasmandaki Belçika maçı FOX’ta.Belçika – Türkiye izle

Kazanmaktan başka çare yok. Tek hedef galibiyet. Grupta 12 puanla 3.sırada bulunan Türkiye tek yürek bu maçı bekliyor. Belçika-Türkiye 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup maçı 10 Ekim Cumartesi saat 21:45’te FOX’ta.Belçika – Türkiye Maçı izle.

Link: Türkiyee1

Link: Türkiye2

Link: Türkiye3

Link: Türkiye4

Belçika – Türkiye Maçı Canlı Yayın

Belçika Türkiye maçı Fox Tv’de Canlı Nasıl İzlenir?
Bosna Hersek Maçından sonra şimdi Belçika Türkiye Maçı var. Maç FOX TV’de Canlı verilecek. Maçı fox tv’den canlı izlemek için neler yapılmalı. İşte detaylar ….
Türkiye Dünya Kupası Eleme Maçlarında bu akşam Belçika ile Karşılaşıyor. Belçika Türkiye Maçı.
Maçı FOX TV’Canlı olarak veriyor. Fox Tv kanalı olmayan futbolseverler neler yapmalı? Maçı izlemek için neler yaplımalı?

Advocaat: Türkiye büyük bir takım
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup maçında bugün milli takımımızla karşılaşacak Belçika’da teknik direktör Dick Advocaat, Türkiye’nin çok iyi ve büyük bir takım olduğunu söyledi. Türkiye Belçika maçını izle
Futbolda 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta bugün Türkiye ile karşılaşacak Belçika’da, teknik direktör Dick Advocaat, ’’Türkiye karşısına iddialı çıkıyoruz, kazanmak için oynayacağız’’ dedi.
Dick Advocaat, karşılaşmanın yapılacağı Kral Baudouin Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, ’’Türkiye karşılaşması, benim için yeni bir başlangıç olacak. En iyi sonucu almak istiyoruz.Belçika Türkiye Maçını izle. Türkiye çok iyi ve büyük bir takım. Her futbolcusunun teknik kapasitesi çok yüksek. Gruptaki durumları bizi ilgilendirmiyor’’ diye konuştu.
Hollandalı teknik adam, ’’Teknik direktör Fatih Terim iyi arkadaşım. Belçika Türkiye Maçı özeti. İki büyük antrenör olarak sahada birbirimize saygı göstereceğimizi sanıyorum. Terim ile eski teknik direktör Van der Eijken’in yaşadığı olay, her teknik adamın başına gelebilir. Belçika Türkiye izle online. Bu ben de olabilirdim. Terim, ilk karşılaşmada hakemi yönlendirmeye çalıştı. Van der Eijken, buna tepki gösterdi ve sorun da buradan çıktı. Bugünkü karşılaşmada, elimdeki tüm hücum oyuncularımı kullanmak istiyorum. Belçika Türkiye Maçını izle. Özellikle orta alan oyuncumuz Fellaini ile yüksek toplarda etkili olmaya çalışacağız. Takımın en önünde ise Dembele olacak.’’ ifadelerini kullandı.
Belçika Milli Takımı’nın, bugünkü maça; Gillet, Swerts, Van Buyten, Lombaerts, Vermaelen, Fellaini, Vertonghen, Mirallas, De Sutter, Hazard ve Dembele onbiri ile çıkması bekleniyor.

Belçika – Türkiye Maçı Canlı Yayın

Estonya ile gülmek, Belçika’da coşmak istiyoruz
A Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup maçında bu akşam Belçika ile saat 21.45’te karşı karşıya gelecek. Milliler sahaya; Volkan, Gökhan, Önder, Servet, Hakan Balta, Hamit, Ayhan, Nuri Şahin, Tuncay, Ceyhun Eriş ve Nihat onbiri ile çıkacak.
A Milli Futbol Takımı, gelecek yıl Güney Afrika’da düzenlenecek 19. Dünya Kupası öncesi Avrupa elemeleri 5. Grup’taki 9. maçında bugün deplasmanda Belçika ile karşılaşacak.

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Roi Baudouin Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak ve FOX TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Matteo Trefoloni yönetecek. Türkiye Belçika Maçını izle.Trefoloni’nin yardımcılıklarını Cristiano Copelli ve Massimiliano Grilli yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Luca Banti olacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in, cezası nedeniyle tribünde olacağı maçta, ay-yıldızlı ekipte sarı kart cezalıları Emre Belözoğlu ile Arda Turan forma giyemeyecek. Aday kadroda yer alan futbolculardan Sercan Yıldırım sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Nuri Şahin ilk onbirde sahaya çıkacak.Türkiye Belçika izle

Türkiye’nin mücadele ettiği 5. Grup’ta bugün ayrıca Estonya-Bosna Hersek ve Ermenistan-İspanya maçları da oynanacak.

GÖZLER ESTONYA-BOSNA HERSEK MAÇINDA
İspanya’nın liderliği ve finallere katılma hakkını garantilediği grupta Bosna-Hersek ile Türkiye arasındaki ikincilik yarışı bugün şekillenebilir.Belçika Türkiye Maçı izle.

Gruptaki son 2 maçlar öncesi Bosna-Hersek, Türk Milli Takımı’nın 4 puan ve 10 gol averajı önünde bulunuyor.

Bosna-Hersek, bugün TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşmada deplasmanda Estonya’yı yenmesi durumunda, Belçika-Türkiye maçının sonucunu beklemeden tarihinde ilk kez Dünya Kupası finallerine gitmek için play-off baraj müsabakaları oynama hakkını kazanacak.

Bosna-Hersek’in puan kaybı halinde ise gözler Belçika-Türkiye maçına çevrilecek ve ay-yıldızlı ekip rakibini yenerse, play-off oynama umutlarını 14 Ekim’de yapılacak son maçlara taşıyacak. Belçika Türkiye Maçını izle

Belçika – Türkiye Maçı Canlı Yayın

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen