Per. Mar 28th, 2024

Bir Bulut Olsam

Tarih: 2009-10-29 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

Narin kanlar, Mustafa acı içinde

Kanal D’nin başrollerinde; Melisa Sözen, Engin Akyürek ve Engin Altan Düzyatan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Bir Bulut Olsam” bu akşam heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Narin’i kanlar içinde gören Mustafa büyük bir acı yaşıyor

Kanlı baskını haber alan Serdar ve Mustafa hemen olay yerine gider. Narin’i kanlar içinde gören Mustafa büyük bir şok ve acı yaşar. Narin’i kurtarmak için ortalığı birbirine katar. Serdar ise Mustafa’yı sakinleştirip, kına evindeki ağır yaralıları biran önce hastaneye götürmek için çabalar. Bu olayları haberlerde izleyen Harun hemen Güzelyurt’a gelir. Ona haber verilmemesinden dolayı kızgındır. Öğrendikleri bu kadarıyla da kalmaz. Narin’in işe başladığını ve onsuz yeni bir düzen kurduğunu da fark eder. Narin’i de alıp gitme planları yapmaktadır. Serdar, Harun’un Narin’i Söke’ye götüreceğini öğrenir ve allak bullak olur. Bir de bunun üzerine annesi İnci Hanım’ın, ona yaşadığını sandığı aşk için söylediği ağır sözler yüzüne bir tokat gibi çarpar. Bahar konağa iyice yerleşmiştir ama Asiye onu rahat bırakmaz. Aralarında büyük bir gerilim ve mücadele yaşanır. Düriye Hanım da Bahar’dan yaşadığı acının intikamını kendi usulünce alıp, onu susturacaktır.

Avukat Diyar’ın Narin’e getirdiği zarf onu tekrar umutlandırır. Amcası Aslan Bey’e açtığı miras davası sürpriz bir gelişmeyle sonuçlanır. O artık Aslan Bulut ve Mustafa Bulut’un mallarının ortağıdır. Bunun üzerine Narin yeni kararlar alacak ve hemen uygulamaya geçecektir. Ama bu karar amcası ve Mustafa’yı şoke eder.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen