Sal. Mar 26th, 2024

Canım Ailem

Tarih: 2009-10-06 TV : ATV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Samim ve Meliha’nın evlilik haberi
her iki evde de bayram sevinciyle karşılanıyor.
Herkesi tatlı bir telaş sarıyor…

Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,
senaryosunu Selin Tunç’un yazdığı, başrollerini ise Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola
ve Şebnem Bozoklu’nun paylaştığı “CANIM AİLEM”
6 Ekim Salı akşamı atv’de!

CANIM AİLEM
(Yeni Bölüm)
31. Bölüm Özeti:

Sonunda beklenen olur. Ve Meliha, Samim’in evlenme teklifini kabul eder!
Samim ve Meliha bir an önce İstanbul’a dönüp yıldırım nikahı ile evlenmeye karar verirler. Samim otobüs terminalinde başına geleceklerden habersiz beklerken, Cabbar Ağa, Meliha’ya bir sürpriz hazırlamaktadır!

Bu arada Şehnaz, Samim’in hayatında kalıcı olmayı kafasına koymuş, İstanbul’da kalmanın yollarını aramaktadır. Samim ve Meliha’nın evlilik haberi her iki evde de bayram sevinciyle karşılanır. Artık Samim’in önünde tek bir engel kalmıştır; onu hala nezarette zanneden Cabbar Ağa’da kızını istemek! Samim ve Meliha, Cabbar Ağa’yı ikna etmenin yolunu ararken, Ali de kararını verir: Seyhan’la tartıştığı bir gecenin sabahında, Seyhan’a hayatının sürprizini hazırlamaya koyulur. Bu işte en büyük yardımcısı Feride ve Furkan olacaktır! Ama evlilik rüzgarı bu kadarla kalmaz. Sevin’le evlenmeye karar veren Halim hazırlıklara başlamıştır. Bu sırada Cumali’nin bir akılsızlığı ortalığı iyice karıştırır.
Evlilik kararı alınmış, herkes tatlı bir telaşa düşmüştür. Bu sırada Şehnaz, Samim ve Meliha’nın evlenmesine engel olmak için elindeki son kozu oynamaya hazırlanır.

Künye :

Yeni Bölüm Yapım : TMC Yapımcı : Erol Avcı Senaryo : Selin Tunç Yönetmen : Sadullah Celen Genel Koordinatör : Güzide Balcı Canım Ailem dizisi Oyuncuları : Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Sezgi Mengi, Deniz Denker, Alpay Şayhan, Hikmet Körmükçü, Candan Sabuncu, Oktay Gürsoy, Sevtap Özaltun, Nejat Birecik, Fırat Doğruluoğlu, Emre Karayel, Haldun Boysan.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen