Per. Nis 25th, 2024

Çat Kapı

Tarih: 2009-10-11 TV : STAR TV Saat: 15:30 Tür:Yaşam

ÇAT KAPI – YENİ PROGRAM
Tuğba Ekinci’nin evine ‘Çat Kapı’!
Ekranların en sevimli, bir o kadar da meraklı sunucusu Defne Joy Foster, 11 Ekim Pazar gününden itibaren Star TV ekranlarında yeniden ‘Çat Kapı’ diyor! İlk olarak Tuğba Ekinci’nin evine konuk olan Çat Kapı ekibi, her pazar günü farklı bir kapıyı çalarak ev sahibinin kapalı kapılar ardındaki dünyasını gün ışığına çıkarıyor.
Tam 15 yıl önce ‘Çat Kapı’ diyen ve bugüne dek 100 ünlünün evine davetsiz misafir olarak giden Defne Joy Foster, 11 Ekim Pazar gününden itibaren Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor! Ünlülerin kapalı kapılar ardındaki dünyalarını sevenleriyle buluşturan Defne Joy Foster, bir fenomen haline gelen programında ‘çat kapı’ gittiği evlerde nasıl bir yaşam sürüldüğünü göz önüne seriyor.
Ekranların zıpır, bir o kadar da sevimli melez sunucusu Defne Joy Foster, ‘Çat Kapı’nın yeni sezondaki ilk bölümünde pop müziğin güzel ve cesur isimlerinden Tuğba Ekinci’nin evine konuk oluyor. Davetsiz olarak gittiği bu evde bakılmadık yer, ev sahibesine sorulmadık soru bırakmayan Defne Joy, seksi yıldızın elbiselerini, aksesuarlarını deniyor ve sıra dışı bir sohbete imza atıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Tuğba Ekinci programda özel hayatıyla ilgili sürpriz açıklamalar yaparken, yeni şarkısı ‘Yanma Demezler Yanan Adama’yı ilk kez “Çat Kapı”da seslendiriyor.
Ünlülerin evlerini ilk kez kameralara açtıkları ‘Çat Kapı’ ile bugüne dek tam 100 ünlü simanın evine misafir olan Defne Joy Foster, yeni sezonda da çalınmadık kapı bırakmıyor. Önceki programlardan farklı olarak, gittiği evlerin kapısını bu kez ‘evli ve çocuk sahibi’ olarak çalan Defne Joy Foster yüzünden ünlü ev sahipleri kendi evlerinde köşe kapmaca oynuyor, saklanacak yer arıyorlar.

Künye :

Defne Joy Foster

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen