Per. Nis 18th, 2024

Deniz Yıldızı

Tarih: 2009-10-30 TV : FOX TV Saat: 19:00Tür:Yerli Dizi

YENİ-50. Bölüm

DENİZ YILDIZI

Deniz ve Mert bir gün önce gittikleri gecekondu mahallesinde sağlık taraması için evleri tek tek dolaşarak rapor tutmaktadırlar. Bir evin kapısına gelip kapıyı uzun uzun çalarlar fakat açan olmaz. Mert daha fazla beklemenin anlamsız olduğunu söylese de Deniz ısrarla pencerede birinin olduğunu ve perdenin kıpırdadığını söyler. Aslında Deniz haklıdır.

Banu’nun Pelin’in kleptoman olma hikâyesine Mustafa’yı inandırmak için parlak bir fikri vardır. Daha önce broşu almak için Suna’ya Pelin diye tanıştırdığı Eda’yı arar ve ona artık adının Betül Demirci olduğunu söyler… Deniz’e hayatında başka birinin olmadığını ispatlamanın yollarını arayan Mert, Fulya’yı arar ve onu Deniz’le yüzleştirmek için okula çağırır. Buluşmaya zar zor ikna edilen Deniz’i, uzun bir bekleyişin sonunda hangi sürpriz beklemektedir?

Künye :

Yapım : Focus
Yönetmenler: Gürsel ATEŞ, Gülsen ERİŞDİ, Altan YÜCEL
Oyuncular :Güneş Emir- Deniz ,Serhat Nalbantoğlu- Bahri Atabay,Meltem Baytok- İkbal Atabay,Başak Akbay- Pelin Atabay,Tuan Tunalı- Özgür Atabay,Koray Erkök- Mert Demirhan,Emre İğdemir- Ozan Sezginer Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen