Çar. Nis 24th, 2024

“Bu takım, şampiyonluk yolunda taraftarı yalnız bırakmaz”

Beşiktaş-Denizlispor maçı sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Denizli’nin açıklaması;
“Şartlar deplasman şartlarından daha zordu. Tuhaf bir gece oldu. Belki bu sezonun en zor maçını oynadık. Beşiktaş evet bir kriz dönemi yaşadı. Gol sıkıntısı yaşıyor. Biz düştürçe rakipler çıkıyor. Enteresan olan şu, buraya gelenler taraf. Taraf oldukları için taraftar oluyorlar. Şampiyon olunduğunda hep birlikte olalım bu onların hakkı. Ama onlara şu anda ihtiyacımız var. Şu oyuna bir bakar mısınız. 5 dakikada 2-3 sıfır olabilirdi.”

“Ayrıca ligin başındayız. Beşiktaş bu sıkıntıları geçen sezon da yaşadı. Futbolun ne olduğunu neler olabileceğini en iyi bilen insanlardan biriyim. Beşiktaş 7-8 hafta sonra burada taraftarının önüne çok farklı çıkar. Bu sıkıntıyı atlatmayan takım yoktur. Bir sıkıntı olduğu belli ama nerede kendi evinde yaşadı bu sıkıntıyı. Tabata’nın golden sonraki tepkisine bakında ne kadar baskı altında olduklarını görüyorsunuz. Ben de yönetim de protesto edilebilir. Beklemek lazım. Gelecek haftalar tahmin edilebilir ama kimse bilemez. Taraftara ihtiyacımız olduğu gün yanımızda olduklarında daha değerli olacak. Her saniye ihtiyacımız var ama bu günlerde daha da önemli ifadesini kullandı.” ifadesini kullandı.

Denizli son olarak, “Bu baskıyı anlasınlar. Versin desteğini. Maçın sonunda istedikleri olmazsa tepkini koyarsın. Ama başka yöntemler bulunması lazım. Zaman zaman futbolcular hata yapabilir. Bu sadece Rüştü için geçerli değil. Rüştü bugünün en iyilerindendi. Rüştü gibi biri bu günlerde olmazsa başka zamanlarda da çok gerek yok zaten. Neden diye kendimize de sormamız lazım. Bu isimler şampiyonlukta ter akıtmış isimler. Bu takım, şampiyonluk yolunda bu taraftarı yalnız bırakmaz. Takıma böyle günlerde daha çok yüzde yüz destek olunması lazım. Şu hale bakın Türkiye’nin en iyi golcüleri bir iki metreden gol kaçırıyor. Demek ki başka problemler var. Aşacağız bunları. Hep birlikte aşacağız.”

By