Per. Mar 28th, 2024

Ekosantrik

Tarih: 2009-10-07 TV : TV8 Saat: 12:30 Tür:Yaşam

EKOSANTRİK

Yeni yayın dönemine iddialı giren tv8, öğlen kuşağında da yepyeni bir ekonomi programıyla seyircisinin karşısına çıkıyor: EKOSANTRİK…

Ekosantrik, tam da adının taşıdığı anlam gibi, ‘ekonominin merkezi ‘olmayı hedefliyor… Ama gerçek, yaşayan, hayatın içinde bir ekonominin merkezi… Asık suratlı değil gülen, ciddiye alan ama sıkmayan, halkın ekonomisinin merkezi… Ekosantrik, bunu programı hazırlayan ve sunan ekibin farklı yapısı, anlayışı ve programın modeli ile yaratmayı hedefliyor.

Programı, pek çok farklı proje ile TV seyircisinin karşına çıkmış Seray Sever ile ekonomi çevrelerinin ve iş dünyasının yakından tanıdığı tecrübeli ekonomi gazetecisi, Volkan Akı hazırlayıp sunuyor.

Hafta içi her gün öğlen 12.30 – 13.00 arasında yayımlanacak programda, günün ekonomik göstergeleri değerlendirilecek, kadınları ve geniş kitleyi ilgilendiren konulara ağırlık verilerek, ekonomi gündemi onları sarabilecek şekilde işleniyor.

Ekosantrik’in 7 Ekim Çarşamba günkü konuğu Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Aslanoğlu… Programda gündemdeki ekonomik gelişmeler masaya yatırılıyor.

Künye :

SUNANLAR : Volkan Akı – Seray Sever

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen