Sal. Nis 23rd, 2024

Baykal çağırdı Erdoğan gitmedi ama iki lider hayırlı bir iş için bu akşam bir araya geldi. İşte ayrıntılar;
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile düğünde biraraya geldi. İki lider Anayasa Başkanı Haşim Kılıç’ın oğlunun düğününe katıldı.

İstanbul’da avukatlık yapan Ahmet Şirvan Kılıç ve Hande Kübra Taşçıoğlu’nun nikah şahitliğini Baykal ve Erdoğan’ın yaptı. Nikah töreninin ardından genç çift şahitler ve davetliler ile fotoğraf çektirdi.

Düğüne katılan Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, düğünden erken ayrıldı. Gribal enfeksiyon nedeniyle ‘Hayırlı olsun’ demeye geldiğini belirten Güzel, “Kimseyle görüşmedim, tokalaşmadım. Sadece Haşim Bey’e hayırlı olsun dileğinde bulundum. Şimdi de evime geri dönüyorum” dedi.

Düğüne ilk gelenler arasında Ak Parti milletvekili Ahmet İyimaya ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar dikkat çekti.

Hükümetten düğüne ilk gelen isim ise İçişleri Bakanı Beşir Atalay oldu. Atalay’ın ardından Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek de düğüne katıldı.

Nikahtan fotoğraflar için tıklayın

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Özelleştirme İdaresi başkanı metin Kilci ile çiftin nikahını kıyacak olan Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek de yerlerini aldılar.

İLK GELEN BAYKAL

Nikaha ilk olarak Deniz Baykal geldi. Baykal’ın eşi Olcay Hanım ise nikah törenin gelmedi.

Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Baykal’ı telefonla arayarak bizzat kendisini düğüne davet etmiş ve Baykal’dan katılacağı yanıtını almıştı. Başbakan Erdoğan ise İstanbul programını tamamlamasının ardından düğüne katılmak için Ankara’ya hareket etti.

Cumhurbaşkanı Gül düğüne çiçek gönderirken eşi Hayrünnisa Gül düğüne katıldı. Sanatçı İbrahim Tatlıses ve Tavacı Recep Usta da nikaha çiçek gönderenler arasında.

By