Per. Nis 18th, 2024

Fenerbahçe Galatasaray Maçı

Tarih: 2009-10-25 TV : LIG TV Saat: 20:00Tür:Canlı Yayın

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı Yayın
Fenerbahçe Galatasaray Maçı Lig tv ekranlarında saat 20:00 da başlayacak.Galatasaray Fenerbahçe karşısında zaferi yakalayabilecek mi? Yoksa Kadıköy Aslan’a mağlubiyet mi yaşatacak?

Devlerin zirve kapışması
Turkcell Süper Lig’de eski rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray bugün saat 20.00’de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecekler. Derbi maçta lider Fenerbahçe zirvedeki yerini korumayı, Galatasaray ise hem liderliği ele geçirmeyi hem de Kadıköy’deki 9 yıllık mağlubiyet serisini sonlandırmayı hedefliyor.Fenerbahçe Galatasaray Maçı izle.
Turkcell Süper Lig’de 10. hafta dev bir maça sahne oluyor. 24 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, 2 puan gerisinde ikinci sırada bulunan eski rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki dev maç saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek. Fenerbahçe Galatasaray Maçını izle.
FENERBAHÇE CEPHESİ
UEFA Avrupa Ligi’nde Steaua Bükreş’i deplasmanda yenerek, derbi maç öncesi moral bulan Fenerbahçe,eski rakibi Galatasaray karşısında kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet almayı hedefliyor.

Geçen hafta Gaziantepspor’a yenilerek, bu sezon ligde ilk kez puan kaybeden sarı-lacivertliler, derbi maçı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.Fenerbahçe Galatasaray Maçı özeti.

Fenerbahçe’de sakatlıkları düzelen ve takımla çalışmalara başlayan Alex ve Güiza’nın derbi maçta oynaması bekleniyor. Hafif sakatlığı bulunan Kazım’ın da Galatasaray karşısında oynayabileceği bildirildi. Sarı-lacivertlilerde Emre Belözoğlu ile Lugano, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle son antrenmanı tamamlayamadılar.Fenerbahçe Galatasaray Maçı golleri izle.

Sarı-lacivertlilerde derbi maç öncesi 3’er sarı kartı bulunan Alex, Güiza, Cristian ve Gökhan sarı kart sınırında bulunuyor.

GALATASARAY CEPHESİ
UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içinde Dinamo Bükreş’i farklı yenen Galatasaray ise ezeli rakibi ile yapacağı karşılaşmayı da kazanarak, deplasmandaki 9 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor.Galatasaray Fenerbahçe Maçı izle.Kadiköy’de alacağı galibiyetle liderlik koltuğuna da oturmanın planlarını yapan sarı-kırmızılıların, sakatlığı süren Emre Aşık dışında eksiği yok.

Sarı-kırmızılılarda 3’er sarı kartı bulunan Keita, Mustafa ve Baros, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

MUHTEMEL 11’LER
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder (Bilica), Roberto Carlos (Vederson), Kazım, Cristian, Emre, Dos Santos, Alex, Güiza.
Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Servet, Gökhan, Hakan Balta, Mustafa, Ayhan, Keita, Arda, Kewell (Elano), Baros.

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı Yayın

Derbilerin derbisi: İŞTE 11’LER

Süper Lig’in lideri Fenerbahçe ile ikinci sıradaki Galatasaray, bu gece derbi maçta karşı karşıya gelecek. İşti iki takımın olası 11’leri:

Turkcell Süper Lig’in lideri Fenerbahçe ile ikinci sıradaki Galatasaray, bu gece derbi maçta karşı karşıya gelecek.

İki eski rakip arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Derbi maçta hakem Bünyamin Gezer görev yapacak. Gezer’in yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Tarık Ongun yapacak.

-FENERBAHÇE CEPHESİ-
UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Steaua Bükreş’i yenerek, derbi maç öncesi moral kazanan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray karşısında yarın kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet almayı hedefliyor.Galatasaray Fenerbahçe Maçı izle.

Geçen hafta Gaziantepspor’a yenilerek, bu sezon ligde ilk kez puan kaybeden sarı-lacivertliler, derbi maçı kazanarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe’de sakatlıkları düzelen ve dünkü antrenmanda takımla çalışmalara başlayan Alex ve Güiza’nın derbi maçta oynaması bekleniyor. Steaua Bükreş maçında sol ayağına darbe alan ve dünkü antrenmana katılmayan Kazım’ın ise çekilen röntgeninde önemli bir bulguya rastlanmadığı, bu akşam takımla çalışacak milli futbolcunun da Galatasaray karşısında oynayabileceği bildirildi.Galatasaray Fenerbahçe izle.

Sağ ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle Steaua Bükreş maçında forma giyemeyen Semih’in de bu akşam yapılacak son antrenmana katılacağı açıklandı.

Fenerbahçe’de, sakatlığı bulunan Deivid, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde derbi maç öncesi 3’er sarı kartı bulunan Alex, Güiza, Cristian ve Gökhan ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe’nin derbi maçtaki muhtemel 11’i şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Kazım, Cristian, Emre, Dos Santos, Alex, Güiza.

-GALATASARAY CEPHESİ-
UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içinde Dinamo Bükreş’i farklı yenen Galatasaray ise ezeli rakibi ile yapacağı karşılaşmayı da kazanarak, deplasmandaki 10 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor.Galatasaray Fenerbahçe Maçını izle.

Kadiköy’de alacağı galibiyetle liderlik koltuğuna da oturmanın planlarını yapan sarı-kırmızılıların, sakatlığı süren Emre Aşık dışında eksiği yok.Fenerbahçe Galatasaray Maçı izle.

Sarı-kırmızılılarda 3’er sarı kartı bulunan Keita, Mustafa ve Baros, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Galatasaray’ın Fenerbahçe karşısında şu 11’le mücadele etmesi bekleniyor:
Franco, Sabri, Servet, Gökhan, Hakan, Mustafa, Ayhan, Keita, Arda, Kewell, Baros (Nonda).

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı Yayın

Mustafa Denizli’den derbi yorumu

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, pazar akşamı oynanacal dev derbiyi yorumladı.
Fenerbahçe – Galatasaray maçı ile ilgili olarak deneyim teknik adam:

“Özellikle Kadıköy’de olan derbiler son yıllarda Fenerbahçe lehine sonuçlanıyor. Galatasaray’ın karşılaştığı bir baskı oluyor. Fenerbahçe son oynanan Steau Bükreş maçında iyi futbol oynamaya yakın bir çizgiye geldi. Galatasaray’da iyi durumda. Gollü bir maç olmasını bekliyorum açıkcası. Fenerbahçe Galatasaray Maçı izle.Ayrıca bu iki takım Türk futbolunun önemli yapı taşlarından. Derbide iyi mesajlar verilmeli. Bu sadece derbide değil, her maçta böyle.” ifadelerini kullandı ve bir anlamda maça bahis yapacak İddaseverlere “Gollü bir maç olur” sinyallerini farkında olmadan yollamış oldu.

Galatasaray derbide ne yapar?
Turkcell Süper Lig’de heyecan dorukta. Müthiş derbide Fenerbahçe ve Galatasaray 25 Ekim Pazar günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

Derbi maçı öncesi Fenerbahçe 24 puanla lider, Galatasaray ise 22 puanla 2. sırada yer alıyor.

GALATASARAY NE YAPAR?

Bu sezona oldukça iddialı başlayan Galatasaray kaliteli, bitirici kadrosu ve oldukça moralli bir şekilde Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda galibiyet arayacak. Uzun yıllardır Şükrü Saracoğlu Stadı’nda galibiyete hasret kalan sarı-kırmızılılar, belki de hiçbir sezon ezeli rakibi karşısına bu denli organize ve özgüveni yüksek şekilde çıkma şansı yakalayamadı.

Özellikle hücum bölgesinde Türkiye standartların üzerinde bir zenginliğe ve kaliteye sahip olan Galatasaray, ’kalitesi’ ile ters orantlı bir şekilde birinci bölgede ciddi sorunlar yaşıyor. Savunmanın göbeğinde görev yapan dört oyuncusunun da ’Milli’ olmasına rağmen yaşadığı kronik sakatlıklar, formsuz geçen dönemler ve bu bölgede görev yapan oyuncuların hemen önlerindeki ikili ile yaşadığı adaptasyon sorunu sarı-kırmızılı takımının en önemli handikapları olarak gözüküyor.Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle.

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı Yayın

GALATASARAY’IN YUMUŞAK KARNI

Galatasaray’ın Fenerbahçe karşısında istediği sonucu alabilmesi için öncelikle ’yumuşak karnının’ önüne sert bir set örmesi ve gerek oyuncular gerekse bloglar arasındaki mesafenin kısaltılması gerekir. Son maçlarda derinlemesine atılan toplarda Galatasaray savunmasının yaşadığı sıkıntılar ortadayken, savunma kurgusundaki dörtlünün özellikle Fenerbahçe akınlarında kendi aralarındaki mesafeyi daraltması, orta sahanın hemen önünde görev yapan ikilinin de Gökhan Zan ve Servet Çetin arasındaki koridoru doldurması gerekir.

Tüm bunların yanı sıra Galatasaray orta sahasının mücadele gücünün bir vites daha yukarıya taşıması, kanatlarda görev yapan oyuncuların ise beklere biraz daha destek atması ve özellikle Milan Baros’un gol vuruşlarındaki yüzdesini yükseltmesi olası bir Fenerbahçe zaferinin anahtarları olacaktır.

Fenerbahçe derbide ne yapar?
Turkcell Süper Lig’de nefesler tutuldu. Yüzyılın derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray 25 Ekim Pazar günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

Derbi maçı öncesi Fenerbahçe 24 puanla lider, Galatasaray ise 22 puanla 2. sırada yer alıyor.
FENERBAHÇE NE YAPAR?

Derbi dendiğinde Fenerbahçe cephesinde 7’den 77’ye herkes heyecanlanıyor. Kadıköy’de 10 seneyi aşmış yenilmezlik serisi ve rakibin Galatasaray olması sarı-lacivertli cephe için büyük motivasyon kaynakları. F.Bahçe’de Alman çalıştırıcıs C.Daum’un sezon başından beri kafasında düşündüğü zaman zaman soğukkanlı futbol stratejisi çok eleştiriliyor.Galatasaray Fenerbahçe derbisini izle

Çoğu futbolsever vuran kıran kazanan bir Fenerbahçe beklerken, kötü oynamadan, çok da iyi oynamadan kazanan Fenerbahçe ile karşılaşıyor. O ekip G.Saray derbisi öncesi belli başlı sakatlık problemleri ile karşı karşıya. Fenerbahçe Galatasaray Maçı online izle.Lugano’nun durumu düzelse de Semih, Alex, Güiza’nın çok fazla idman yapmadan sahaya çıkmaya zorlanacak olması teknik sıkıntıların başında geliyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisini izle.Çoğu futbol otoritesinin birleştiği bir konu ise Fenerbahçe’nin Keita’yı tutma konusunda ne gibi taktikler uygulayacağı yönünde, evet derbide futbolsal açıdan F.Bahçe’nin bir yumuşak karnı da bu.

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı Yayın
FENERBAHÇE’NİN ARTILARI!

Bu sıkıntılara rağmen Fenerbahçe’de iyi işlerin sayısı da bir hayli fazla. Takımın müthiş pas trafiği, uzun yıllardır yapılması beklenen özlenen diri savunma, orta sahada birçok alternatifin olması, ofansif açıdan Kadıköy’de kısa süreli baskı kurduğu takımların hemen hemen tamamı karşısında gol bulma yeteneği bu iyi işler arasında sayılabilir. İyi işlerin başında ise tabii ki stadyumun atmosferi geliyor. Fenerbahçe Galatasaray Maçı canlı izle.Bu atmosferde topa rahat vuracak isimler sarı-lacivertli oyuncular olacak. Özellikle bütün taraftarların bir anda olup rakibi oyundan düşürme adına uyguladıkları yoğun gürültü geçmiş yıllarda görüldü ki G.Saray’ın futbol oynamasını tamamen engelliyor.

DAUM FAKTÖRÜ

Böyle bir ortamda futbolun sabitleri dinamikleri ne kadar önemli olacak, teknik sıkıntılar ne kadar ortaya çıkacak bilinmez ama F.Bahçe’nin derbinin mealini bilen Alman çalıştırıcı Daum’a sahip olması motivasyon açısından ev sahibi ekibi birkaç adım öne çıkartıyor. Teknik anlamda Fenerbahçe’nin Galatasaray karşısında yapması gereken şey ise yoğun pas trafiği ve rakibin duran toplardaki zaafını kullanması. Galatasaray savunması baskıyı teknik olarak da psikolojik olarak da kaldıramıyor.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın

Müthiş derbide ilk heyecanlar!
Turkcell Süper Lig’de iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray’ı yarın karşı karşıya getirecek derbi karşılaşma, bazı futbolcular için bu deneyimi ilk kez yaşama fırsatı olacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak derbi mücadelesinde, Fenerbahçe takımının kadrosunda bulunan oyunculardan 13’ü, Galatasaray takımının kadrosunda yer alan futbolculardan ise 12’si, bugüne kadar iki takımın derbi mücadelelerinde hiç forma giymedi.

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Bilica, Bekir İrtegün, Andre Dos Santos ve Cristina Baroni ilk kez bu ezeli derbide forma giyme şansı yakalarken, Ali Bilgin ile Volkan Babacan kadroda olmalarına karşın daha önce bu şansı bulamadılar. Fenerbahçe Galatasaray izle. Ayrıca, kadrodaki genç oyuncular Fehmi Mert Günok, Abdülkadir Kayalı, Onur Karakabak, Furkan Aydın ve Mehmet Ertuğrul Taşkıran da Fenerbahçe ile Galatasaray’ın (A) takımlar seviyesindeki derbi maçlarında yer alamadılar.

Yarın oynanacak karşılaşma öncesi Galatasaray’da ise kadroya bu sezon dahil olan Gökhan Zan, Elano Blumer, Abdel Kader Keita, Mustafa Sarp, Leo Franco, Ufuk Ceylan ve Caner Erkin ilk kez ezeli darbide sahaya çıkma fırsatı bulacaklar. Fenerbahçe Galatasaray lig tv izle.Kadrodaki isimlerden Tobias Linderoth, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Serdar Eylik ve Alparslan Erdem de henüz Fenerbahçe derbilerinde oynama şansı bulamamış isimler.

VOLKAN BABACAN VE LINDEROTH EN KIDEMLİLERİ

Türk futbolunun en fazla dikkati çeken derbi karşılaşması olarak yorumlanan Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında forma giyememiş isimlerin en kıdemlileri, Fenerbahçe’den kaleci Volkan Babacan ile Galatasaray’dan Tobias Linderoth oldu.Fenerbahçe Galatasaray Maçını izle.

Sarı-lacivertli takımda 3. sezonunu geçiren ve Volkan Demirel’in ardından ikinci kaleci olarak görev yapan Volkan Babacan, 3. sezonunu geçirdiği Fenerbahçe’de henüz Galatasaray maçına çıkamadı.

Galatasaray takımında üst üste sakatlıklar yaşayan ve bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen İsveçli oyuncu Tobias Linderoth da henüz Fenerbahçe derbisinde oynayamadı. Galatasaray Fenerbahçe maçı izle.Sarı-kırmızılı kadroda 3. sezonunu geçiren Linderoth, çok az sayıda maçta görev alabildi.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen