Çar. Nis 24th, 2024

Geniş Aile

Tarih: 2009-10-13 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Cevahir’e bırakılan çocuğun babası kim?

Kanal D’nin başrollerinde; Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Ceren Bozoğlu, Halit Akçatepe ve Tanju Tuncel’in oynadıkları sevilen dizisi “Geniş Aile” yine kahkaha ve neşe dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; bir kadın çocuğunu Cevahir’e bırakıp ortalardan kayboluyor. Mahalledeki herkes de çocuğun babasının Cevahir olduğunu düşünüyor.

Sorumsuzluğu yüzünden Şuküfe ile tartışan Cevahir’in morali bozuktur. Ulvi ile mahallede takılırken bir kadın yardım ister, çocuğunu Cevahir’e 5 dakikalığına bırakır ve markete gider. Ancak kadın bir daha dönmez. Bebek ile Cevahir başbaşa kalır. Koyu Bilal bu fırsatı kaçırmaz ve bebeğin Cevahir’in çocuğu olduğu yalanını yayar. Başta Şuküfe olmak üzere herkes şaşırır. Cevahir doğruyu söylese de kendi ailesi bile ona inanmaz. Tek çare DNA testi yaptırmaktır fakat para yoktur. Cevahir adını temize çıkarmak için DNA testi parası toplar. Bir yandan da evdekiler bebeğe alışmıştır. Bütün aile bebeği sahiplenmiştir. Başta da Cevahir. Mürsel ise parası ile gıcır gıcır bir otomobil alır kendine, ucuza aldığı otomobil aile tarafından da beğenilir. Fakat arabasına o kadar bağlanır ve ilgi gösterir ki Nazan kıskanmaya başlar. Ancak böyle güzel bir otomobili çok ucuza alması Kuddusi’yi şüphelendirir. Pırıl’ı kıskanan Zekai ise Tayanç ile yarışabilmek için Mürsel’in arabasının peşine düşer. DNA sonuçları gelir ve mahalle karışır.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatör : Lale Eren
Uygulayıcı Yapımcı : Ahmet Kayımtu
Yönetmen : Ömer Uğur
Senaryo : Cüneyt İnay – Kamuran Süner
Müzik : Cem Erman
Oyuncular: (Cevahir)Ufuk Özkan, (Şükufe)Zuhal Topal, (Kuddusi)Rasim Öztekin, (Muazzez )Mine Teber, (Koyu Bilal )Fırat Tanış, (Mürsel )İlker Ayrık, (Nazan)Bihter Dinçel, (Devir )Mustafa Uzunyılmaz, (Zekai )Bora Akkaş, (Pırıl )Gizem Akman,( Ulvi )Bülent Çolak, (Saltuk )Esvet Şahin, (Kunter)Ahmet Akın Canalioğlu, (Müfit )Ahmet Sarsılmaz ve (Nadir)Halit Akçatepe ,(Hafize )Tanju Tuncel YENİ BÖLÜM

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen