Sal. Nis 16th, 2024

Geniş Aile

Tarih: 2009-10-06 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Nazan ile Mürsel tartışıyor, ortalık karışıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Ceren Bozoğlu, Halit Akçatepe ve Tanju Tuncel’in oynadıkları sevilen dizisi “Geniş Aile” yine kahkaha ve neşe dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Nazan ile Mürsel arasında çıkan tartışmada evin kadınları Nazan’ı, erkekleri de Mürsel’i tutunca evde ortalık karışıyor.

Yeni evli Nazan ve Mürsel kahvaltıda iyi pişmeyen yumurta yüzünden tartışırlar. Bu basit tartışma aile büyüklerinin araya girmesi ile büyür. Kadınlar Nazan’ı, erkekler Mürsel’i tutar ve kıyamet kopar. Kadınlar hep birlikte erkeklere ders vermek için evi terk ederler. Yolda Muazzez’lere rastlayan Şuküfe onlara evinin kapılarını açar. Koyu Bilal’in babası da oğluna bir gelin adayı bulmuştur. Dilruba gölge gibi her yerde Bilal’i takip etmektedir. Sonunda Şuküfe ikisini de yakalar. Bilal gerçeği açıklamaya çalışsa da anlatamaz. Nazan ve Mürsel gizlice barışırlar ama büyükler bir türlü barışmaz. Hatta, Şuküfe’nin evine rahat rahat girip çıkması hoşuna giden Cevahir arayı iyice açacak çalışmalar yapar. Sonunda Devir’in geleneksel düzenlediği piknikte Kuddusi ile Muazzez’i barıştırmak için herkes seferber olur. Evin boşalmasını fırsat bilen Zekai, Pırıl ile başbaşa olacağı bir okul partisi düzenler. Ama partiye Kunter’i almaz. Kunter’in intikamı ise fena olur. Polise Zekai’nin verdiği parti ile ilgili asılsız ihbarda bulunur.

Künye :

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatör : Lale Eren
Uygulayıcı Yapımcı : Ahmet Kayımtu
Yönetmen : Ömer Uğur
Senaryo : Cüneyt İnay – Kamuran Süner
Müzik : Cem Erman
Oyuncular: (Cevahir)Ufuk Özkan, (Şükufe)Zuhal Topal, (Kuddusi)Rasim Öztekin, (Muazzez )Mine Teber, (Koyu Bilal )Fırat Tanış, (Mürsel )İlker Ayrık, (Nazan)Bihter Dinçel, (Devir )Mustafa Uzunyılmaz, (Zekai )Bora Akkaş, (Pırıl )Gizem Akman,( Ulvi )Bülent Çolak, (Saltuk )Esvet Şahin, (Kunter)Ahmet Akın Canalioğlu, (Müfit )Ahmet Sarsılmaz ve (Nadir)Halit Akçatepe ,(Hafize )Tanju Tuncel YENİ BÖLÜM

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen