Sal. Nis 16th, 2024

Kış Masalı

Tarih: 2009-10-06 TV : ATV Saat: 22:20 Tür:Yerli Dizi

Hediye’nin Esmer’le olan karşılaşmasını öğrenen Ali Murat
öfkeden deliye dönüyor.
Esmer ise Kudret’in çiftliğinden kaçıp izini kaybettiriyor…

“KIŞ MASALI” merakla beklenen dördüncü bölümüyle
6 Ekim Salı akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

KIŞ MASALI
(Yeni)

4.Bölüm

Ali Murat, Hediye’nin Esmer’le olan karşılaşmasını öğrenince deliye döner ve Esmer’le olan ilişkisini öğrendiğini sanıp öfke içinde karısından hesap sorar. Hediye’nin Esmer’in evine gidişinin tamamen bir tesadüften ibaret olduğunu öğrendiğinde bir nebze olsun içi rahatlar ancak Hediye kadar saf olmayan Azize annelik içgüdüsüyle bir şeylerin ters gittiğini fark etmiş ve sorularıyla oğlunu bunaltmaya başlamıştır. Hedef saptırmak için Kudret ağa ile birlikte olduğunu söyleyen Ali Murat’ın 35 yıldır küllenmiş bir volkanı tekrar harekete geçireceğini bilmesine o anda imkan yoktur doğal olarak.

Azize’nin oğlunun yuvasını ne pahasına olursa olsun koruma dürtüsü onun yolunu yıllar sonra tekrar Kudret’in çiftliğine çıkaracak, bu da Esmer’e sığındığı yerlerin hiç birinin artık güvenli olmadığını gösterecektir.

Kaderin kendisine yeni oyunlar oynamaya kararlı olduğundan habersiz olan Ali Murat, Esmer’i bir türlü aklından çıkaramamaktadır ve ona kavuşmanın son çaresi olarak artık karısından boşanmaya
karar vermiştir.

Kudret’in çiftliğinden kaçıp izini kaybettiren Esmer’i bulmaya kararlı olan Ali Murat ile kızı her türlü tehlikeden korumayı kendine görev edinmiş olan Masum arasındaki hesaplaşma artık kaçınılmaz hale gelmiştir.

Künye :

Yeni Bölüm Yapım : Most Productıon
Yapımcı : Gül Oğuz
Senaryo : Gül Oğuz, Mahinur Ergun
Yönetmen :Gül Oğuz
Müzik : Can Hatipoğlu ve Murat Tunalı
Oyuncular :Cemal Hünal, Duygu Yetiş, Fırat Çelik, Birce Akalay, Suzan Aksoy, Menderes Samancılar, Zeyno Üstünışık Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen