Per. Nis 25th, 2024

Küçük Kadınlar

Tarih: 2009-10-13 TV : KANAL D Saat: 22:00 Tür:Yerli Dizi

Yeliz’e şok teklif

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” yine sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Hulki, Yeliz’e şok bir teklifte bulunuyor.

Tuzağa düştüğünü geç fark eden Armi’nin hayatı tehlike altındadır. Utku hastanede babası ile ilgilenirken Armi’den ve onun başına gelenlerden habersizdir. Kaçmayı başaran Armi evi arar ve kardeşlerinden halalarında kalmalarını ister. Bu telefonla kızlar iyice panikler. Eylül’e hiç ummadığı birinden çok iyi bir iş teklifi gelir. Abisi İlyas yüzünden Ali ile Eylül’ün arası iyice gerilir. Hulusi reklam şirketindeki işine geri dönen Yeliz ile konuşmaya gider. Aralarındaki konuşma çok tatsız geçer. Güç bela eve dönen Armi tedirgindir zira, bulaştığı tehlike çok büyüktür. Kardeşleri de hala tehlikededir. Bilge’den Yeliz’in Hulki ile görüştüğünü öğrenen Armi onu takip eder. Hulki’nin ısrarlı aramaları karşısında buluşmaya giden Yeliz ondan şok bir teklif alır. Armi, Yeliz’in bir seçim yapmasını ister. Ama bu durum aileyi iyice dağıtır. Şevkiye, Cansu’yu alabilmek için kızları bir arada tutmaya çalışırken bir sürpriz darbe de Bilge cephesinden gelir.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatörü : Lale Eren
Yapımcı : Elif A. Durmaz
Yönetmen : Hakan Arslan
Senaryo : Deniz Akçay
Oyuncular :Özge Borak (Eylül), Hande Soral (Armağan Gezici), Fulya Zenginer (Yeliz Gezici), Elit İşcan (Bilge Gezici), Selin Ilgar (Cansu Gezici), Ahmet Levendoğlu (Hulusi Deviren), Ali İl (Ali Sezek), Simge Selçuk (Tezer),Burak Sağyaşar (Utku Deviren), Birsen Dürülü (Bade Yenice),Hülya Şen (Şevkiye Cansel), Birkan Sokulu (Ayaz), Vural Buldu (Cengiz Cansel), Mehtap Bayri (Mihrace Bayri), Kevork Türker (Sami Deviren), Ezgi Bakışkan (Fatmagül Özlü),Deniz Kurtoğlu (Nalan Gezici), Burak Tamdoğan ( Mustafa Gezici) Canan Maktal (Derya), Ayça Bingöl (Özgür), Hakan Meriçliler (Şahin), Funda Güray (Ebru), Ebru Helvacıoğlu (Simge) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen