Cum. Mar 29th, 2024

Law And Order

Tarih: 2009-10-07 TV : TNT Saat: 23:30 Tür:Yabancı Dizi

Law And Order

Tamamı New York şehrinde ve yakın çevresinde çekilmiş olan bu gerçekçi ve bir o kadar da kurgusal dram; suç ve adalet temalarına iki farklı bakış açısı ile yaklaşmaya çalışır. İlk yarım saatinde Dedektifler; Joe Fontana (Dennis Farina) ve Edward Green (Jesse L. Martin), bölge savcısı Anita Van Buren’in (S. Epatha Merkerson) danışmanlığı ile suç hakkında araştırma yaparlar. İkinci yarım saatte ise kamera mahkemeye salonuna çevrilir. Bölge Savcı Yardımcısı Jack McCoy (Sam Waterston) ve Bölge Savcısı Borgia (Parisse) karmaşık adalet sisteminin içinde Bölge Başsavcısı Arthur Branch’un (Fred Dalton Thompson) gözetiminde suçluları hapse atmaya çalışırlar.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu polisiye dizisi Law&Order tüm heyecanıyla TNT’de sürüyor… Suçun işlenmesinden adaletin kararına kadar bir olayın baştan sona ele alınışı… Soruşturmalar zorlu, davalar karmaşık ve yasal prosedürler usandırıcı. Suçluyu ve masumundan ayırma sürecinde adaletin terazisi çoğu kez dengesiz.

Suçluyu ve masumundan ayırma sürecinde adaletin terazisi çoğu kez dengesiz… Bazı davalar basit olsa da; çoğu oldukça karmaşık… Tamamı New York şehri ve yakın çevresinde geçen bu kurgusal dramda soruşturmalar zorlu, davalar karmaşık ve yasal prosedürler usandırıcı… Televizyon tarihinin en uzun soluklu polisiye dizisi adalet ve suç kavramlarını alışılmadık bir biçimde ele alıyor. Emmy ödüllü Law&Order 10. Sezon bölümleri ve tüm heyecanı ile TNT ekranlardında…

10. SEZON

1O. Loco Parentis

Küçük bir erkek çocuğun cesedinin bulmasıyla birlikte araştırma okuldaki başka bir çocuğun şiddete ve silahlara olan eğilimi ortaya çıkar.

Künye :

Oyuncular: Steven Zirnkilton, S. Epetha Merkerson, Sam Waterston 10.Sezon

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen