Cum. Nis 19th, 2024

Mega Magazin

Tarih: 2009-10-07 TV : STAR TV Saat: 24:00 Tür:Magazin

MEGA MAGAZİN

Yapımcılığını ve Genel Koordinatörlüğünü Tayfun Topal’ın üstlendiği
Mega Magazin, dur durak bilmiyor!
Kayseri’deki Pasuma (Pastırma, Sucuk, Mantı) Festivali’nde sahne alan Sibel Can’ın verdiği muhteşem göğüs frikiğinin çok özel görüntüleri. Frikik veren Sibel Can’ı yakın koruması nasıl uyardı? Sibel Can, sahnede orkestra şefiyle frikik krizini nasıl çözdü?
Sevgilisinden çok özel bir evlilik teklifi beklediğini söyleyen Hadise’ye sevgilisi müzisyen Sinan Akçıl’dan cevap gecikmedi. Sinan Akçıl, Hadise’ye nasıl bir evlilik teklifi seramonisi hazırlıyor?
‘Uzay Vatka’ modasını başlatan Hande Ataizi, aylar sonra şemsiyeye neden ihtiyaç duydu?
Ünlülerin çok özel fotoğraf çekimlerinde çok özel görüntüler. Birbirinden ünlü isimlerin kolejli öğrenci kılığına girip verdikleri birbirinden kışkırtıcı pozlar sadece Mega Magazin’de…
Beyoğlu’nun arka sokaklarında kameralara yakalanan ünlü komedyen Ata Demirer, sokak çocuklarından neden korktu? Çocuklardan korkan Ata Demirer, kimden yardım istedi?
Birbirlerini cimrilikle suçlayan Ece Erken ve Demet Akalın, nasıl baş başa yemek yedi? İkili birlikte yemek yedi peki hesabı kim ödedi?
Evine hizmetçi dayanmayan ve bir ayda tam 4 kere hizmetçi değiştiren çok ünlü sanatçı kim?
Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma, 8 yıl önce kavga ettiği muhabirden kameralar önünde nasıl özür diledi? İkili nasıl barıştı?
Deniz Seki’nin tahliye olmasını Hüsnü Şenlendirici nasıl ‘Şükürler olsun’ sözleriyle kutladı?
Hande Yener, sevgilisiyle neden evlenmediğinin gerçek sebebini ilk kez açıkladı? İstanbul’daki sahne çalışmalarına yıllar sonra geri dönen Hande Yener, bir ilki nasıl gerçekleştirdi?
Hangi popçu yüzünden uçakta büyük bir panik yaşandı ve güvenlik görevlileri uçağı didik didik aramak zorunda kaldı?
Güzel spor spikeri Burcu Esmersoy, Çeşme’den sonra sevgilisiyle Beyoğlu’nda yine Mega Magazin’e nasıl yakalandı?
Adı son günlerde futbolcu Arda Turan’la anılan Sinem Kobal, gecelerde kiminle yakalandı?
Sibel Can, bir hafta içinde iki kez Hastane’ye neden taşındı?
Ne zaman televizyon izlemeye kalksa, uzaktan kumanda aletiyle başı derde giren ve annesinden yardım almak zorunda kalan çok ünlü sanatçı hangisi?
Ünlü şovmen Beyaz, yeni sezona yeni bir aşkla mı giriyor? Ünlü şovmen konuyla ilgili soruya neden ‘Onu ben bir düşüneyim’ diye cevap verdi? Yoksa Beyaz, sevgilisinin kim olduğunu mu açıklayacak?
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in her seferinde 8 lira ödeyerek keyif yaptığı, hatta promosyon bile kazandığı son zamanlarda vazgeçemediği olay ne?
Çapkınlık sezonunu açan Teoman, gecelerde hangi sarışın bayanla yakalandı?
İlk kez Mega Magazin tarafından yaz aylarında İtalyan asıllı sevgilisiyle Çeşme’de görüntülenen Azra Akın, sevgilisi Francesco Boari’yle Beyoğlu’nda el ele, göz göze nasıl yakalandı?
Kendisinden para isteyen sokak çocuklarına para yerine imza dağıtan ve bol bol fotoğraf çektiren çok ünlü komedyen hangisi?
Rockçı Şebnem Ferah, gece vakti dostlarıyla bir kaldırımda otururken, derin göğüs dekoltesinin görüntülendiğini fark edince nasıl dondu kaldı?
Hepsi ve çok daha fazlası Tuğba Karaca’nın sunumuyla 7 Ekim Çarşamba akşamı Mega Magazin’de…

Künye :

Sunan: Tuğba Karaca

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen