Per. Nis 25th, 2024

NTV’deki programında “Demokratik Açılım Süreci”yle ve Sezen Aksu’nun büyük yankı uyandıran desteğini dalga geçti!

Müjde Ar NTV’de başladığı Güzel Haberler adlı yeni programında Türkiye’nin en önemli sorununun çözümü yolunda başlatılan ‘Demokratik Açılım Süreci’ ile dalga geçti!

Müjde Ar’a göre Sezen Aksu’nun sürece verdiği destek ve Başbakan Erdoğan’a telefonda söyledikleri sarhoş muhabbetiymiş!

Ar’ın programda yaptığı açıklamaları şöyle: “Sezen ilk kadehte altın saatini verir. İkinci kadehte isteyene telefonunu verir. Üçüncü kadehte de Başbakan’ı arar. Bayramda Sezen’in evine gittim. Bu bana dedi ki; bana bak bu Kürt meselesi çıkmaza girdi hadi gel Başbakan’ı bu sefer beraber arayalım. ‘Aman falan’ dedim. Dinlemez biliyorsun kimseyi. Dedim ki, ‘Emine Hanım kızmasın. Yok o bana alışkın veriyor, hemen telefona’ dedi. Hakikaten iki de bir de arıyormuş. Neyse biz aradık karşımıza çıka çıka Kevin Costner çıktı. Ama yerleşmiş ayol Başbakanlığa.”

Bilindiği gibi Sezen Aksu İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın ‘Demokratik Açılım Süreci’ne ilişkin açıklamasından sonra Başbakan’ı arayarak, “Annemle, babamla konuştum. Son açılımınızı hep birlikte, canı gönülden destekliyoruz. Sürecin güzel bir şekilde tamamlanması için elimden geleni yapmaya hazırım. Annem ve babam, bu sürecin karşısında duranları iki cihanda lekeli kabul ediyorlar, ben de öyle görüyorum. Türkiye’nin her köşesinde ayrı bir güzellik var. Türkiye’nin her karesi aynıdır, bizim ayrımız gayrımız yok, olamaz da” demişti.

Başbakan Erdoğan da Aksu’nun desteğine teşekkür etmişti.

By