Cum. Nis 19th, 2024

Nefes

Tarih: 2009-10-27 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Nefes, aşk ve nefret sınırında!

Nefes

(Yeni Bölüm)

3.Bölüm:

Nefes, Ateş yüzünden ters köşe olmuştur. Çiftliği öfkeli bir şekilde terk eder. Ertesi sabah tüm aile, Nefes’in neden gitmiş olabileceği ile ilgili senaryolar üretir. Bütün gözler, gecenin sonuna dek Nefes’le birlikte kalan tek kişide, Ateş’tedir. Ateş’le, aşk-nefret sınırında yürümeye başlayan Nefes, duygularını Uygar’a itiraf eder. Hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Nefes’in Yahya ile yakınlaşmaya başlaması, Mehveş’in ve Mefaret’in dikkatini çekmeye başlar. Yahya, Nefes’ten etkilenmektedir. Fakat bunu kendine bile itiraf edemeyecek bir pozisyondadır. Bu Nefes’i daha da ateşler.

Kader, Nefes ve Ateş’i bir gece aynı barda buluşturur. Beklemedikleri kadar çok ortak noktaları vardır. Yahya’nın şoförü ve sekreterinin düğünü, nikah kıyıldıktan sonra Yahya’nın evinde bir küçük kutlama ile devam eder. Bu kutlama Yahya’yı, bütün oğullarını ve ailenin diğer üyelerini bir araya getirir. Ateş’le arası yumuşayan Nefes, intikam duygusu yüzünden zayıf düşmemekte kararlıdır. Zarını yine Yahya’dan yana atar. Aralarına düşen kor, Ateş ve Nefes’i iyice birbirine yakınlaştırmıştır. Bu aileyle yaşamayı intikam arzusuyla kabul eden Nefes, ilk kez kontrol edemediği duygularla mücadele etmektedir. Ateş’in de kendisine aşık olmaya başladığını hisseden genç kız, ondan gelen bir ihtarla sarsılır…

Künye :

Yeni Bölüm

YAPIMCI : Süreç Film (Ali Gündoğdu/İnci Kırhan Gündoğdu)
YÖNETMEN : Ümmü Burhan
SENARYO : Gamze Özer
MÜZİK : Günay Uysal
OYNAYANLAR : Naz Elmas (Nefes), Uğur Polat (Yahya Türkoğlu), Jülide Kural (Mehveş Türkoğlu), Sinan Tuzcu (Göksenin Türkoğlu), Onur Saylak (Ateş Türkoğlu), Engin Şenkan (Ali Ziya Türkoğlu) , Çolpan İlhan (Mefaret Hanım), Burak Sarımola (Devrim), Mehmet Mincinöz (Deniz Türkoğlu) , Orhan Şimşek (Uygar) , Adalet Çimen (Yeşim), Ebru Aykaç (Çimen Hanım), Burak Tandoğan (Yaman), Elvin Beşikçioğlu (Filiz), Asuman Çakır (Fahriye), İbrahim Gündoğan (İhsan), Merve Altınkaya (Eylem)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen