Cum. Nis 19th, 2024


Nerede Kalmıştı?

Tarih: 2009-10-07 TV : TV8 Saat: 23:45 Tür:Tartışma

DEVRİM SEVİMAY VE FARUK BİLDİRİCİ’NİN KONUKLARI BAŞBAKAN YARDIMCISI CEMİL ÇİÇEK…

NEREDE KALMIŞTI?

Başarılı gazeteciler, Devrim Sevimay ve Faruk Bildirici yepyeni bir haber programla yeni yayın döneminde tv8 ekranlarında

Devrim Sevimay ve Faruk Bildirici, tv8’de birlikte program yapacak. İlk kez bu proje için bir araya gelen iki gazeteci, “Nerede Kalmıştı??” adlı programda, Türkiye’nin hızlı gündeminde yeterince sorgulanmadan kapanıp giden konuları yeniden gündeme getirecek.

Hızla geçip giden dosyaları yeniden açarak karanlıkta kalan noktaları aydınlatmaya çalışacaklar. Bunu yaparken geçen zamanın tarafları rahatlatan etkisinden de yararlanarak, konulara medyanın telaşlı ve heyecanlı halinden uzak, soğukkanlı bir bakışla yaklaşacaklar. Siyasetten, spora, polisiye olaylardan sosyal sorunlara kadar geniş bir yelpazede hemen her konuya el atılacak olan programın odağında hep insan olacak; hep insandan yana taraf olunacak.

Nerede Kalmıştı?’da bu hafta Başbakan Yardımcısı Çiçek, Devrim Sevimay ve Faruk Bildirici’nin, AK Parti’nin Anayasa değişikliği taslağı hazırlamasına kadar uzanan ancak sonra bir kenara bırakılan sivil anayasa çalışmalarına ilişkin sorularını yanıtlayacak.

Çiçek, yarım kalan Anayasa değişikliğine ilişkin soruları yanıtlarken hükümetin yeni yasama yılında Anayasa değişikliği konusuna nasıl yaklaştığını da anlatacak.

Nerede Kalmıştı?? 7 Ekim Çarşamba akşamı saat 23:45’de tv8 ekranlarında…

Künye :

Sunan:Devrim Sevimay ve Faruk Bildirici

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen