Cum. Mar 29th, 2024

Papatyam

Tarih: 2009-10-06 TV : STAR TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

“Papatyam”
“ iki yalnız bir yastıkta”

Yapım MinT / Birol Güven yapımcılığında, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de!

Yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesi… Televizyonda evlenmek kolay peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edecekler?

29. Bölüm Özet:
Vasiyet yüzünden, Feride ve Necati’nin çocukları arasındaki gerginlik, ufak yanlış anlaşılmalar nedeniyle, üvey annemiz ve üvey babamız kendi çocuklarını kayırıyor tartışmasına dönüşür.
Bu arada, Rıza askere gitmek için kendini hazırlamıştır ancak kilosu gitmesine engel olacak mıdır?
Çocuklar arasındaki gerginlik, Feride ve Necatiye’de yansır. Aile bağları çatırdar gibi görünse de dışarıdan gelen bir tehdit bütün aileyi eskisinden bile daha sağlam bağlarla birleştirir.

Künye :

Yapımcı : Yapım MinT / Birol Güven Yönetmen : Bora Tekay Senaryo : Murat Aras Müzik: : Aydın Sarman – Burcu Güven Oyuncular : Metin Akpınar ( Necati) – Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu ( Feride) – Deniz Oral ( Lütfü ) – Aslı Omağ ( Gülşen ) – Atılgan Gümüş ( Erdem )- Çiğdem Batur ( Fulya ) – Ceren Erginsoy ( Şebnem ) – Can Verel ( Vedat ) – Billur Yazgan ( Özge ) – Nergis Kumbasar ( Semiha ) – Ercüment Balakoğlu ( Nurettin)- Erdem Baş ( Rıza ) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen