Per. Mar 28th, 2024

Süper Star Life

Tarih: 2009-11-01 TV : STAR TV Saat: 09:30Tür:Magazin

SÜPER STARLIFE

Yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü Tayfun Topal’ın üstlendiği Süper Star Life, Pazar sabahlarının ekranlardaki neşesi olmaya devam ediyor.

Ebru Şallı’nın ‘kilolu kadın güzel değildir’ açıklamasının yankıları sürerken, öyle bir söz söylemediğini iddia eden Ebru Şallı’nın o sözlerini sadece Süper Star Life, kameraları kayda aldı? Ebru Şallı’nın açıklamaları kesintisiz ve montajsız Süper Star Life’ta…

Yeni albümünde daha önce Ebru Gündeş’in okuduğu ‘Kızıl Mavi’ şarkısını okuyan İzzet Yıldızhan, ‘Şarkı yanlış aranje edilmiş’ diyerek önce şarkıyı hazırlayanlara, daha sonra “Mütevazı olmayacağım şarkıyı iyi okudum” diyerek Ebru Gündeş’e nasıl gönderme yaptı?

Hiç merak ettiniz mi, hangi ünlü nerede oturuyor acaba diye? Süper Star Life’tan çok özel bir araştırma dosyası. Hangi ünlü nerede oturuyor? Ünlülerin en yoğun şekilde oturdukları semt neresi?

Dizinin Mürsel’i başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın üç ay önce evlendiği nasıl ortaya çıktı. Dizideki karakteri için İlker Ayrık neden ‘cinsiyetsiz’ dedi? İlker Ayrık’ın ölene kadar sahnede oynayacağım dediği tiyatro oyununun ilginç hikayesi ne?

Oya Başar’ın sigortadan emekli olduğu nasıl ortaya çıktı? Oya Başar yeni nesil oyunculara nasıl hangi öğütleri verdi?

Hangi ünlü hangi tarihte ve nerede doğdu? Doğum günü 29 Şubat’a denk gelen ünlü kim? Ünlüler daha çok nereli? Eskişehirli güzel oyuncu hangisi? Hangi Başarılı ve yakışıklı oyuncu Gaziantepli?

Antalya’da sahne alan Bengü, Antalya için neden ‘ikinci adresim’ dedi? Bengü, sahneye çıkmadan önce neler yiyor dersiniz? Çıtır popçu Sezen Aksu ve Ajda Pekkan’ı kıskandığını neden itiraf etti?

Ebru Yaşar Assolist mi oluyor? Antalya’da sahne alan başarılı şarkıcının repertuarındaki sanat müziği eserleri nasıl dikkat çekti?

Mankenleri aratmayan fiziğiyle dikkat çeken popçu Sıla, sahnesinde ‘Sevişmeden Uyumayalım’ şarkısını, evli bir çiftin yanında söyleyince, yeni evli çift nasıl renkten renge girdi?

Kolpaçino isimli filmi vizyona giren Şafak Sezer galada kime özel teşekkürlerini sundu? Pascal Nouma, Şafak Sezer’in yerine galada nasıl ev sahipliği yaptı? Galaya katılan İbrahim Tatlıses filmin sonunda nasıl şaşırdı?

Konak filminin galasına giden Kurtlar Vadisi oyuncuları, nasıl galaya damga vurdu? Konak filmini ve filmde rol alan oyuncuları bir anda gölgede bırakan Kurtlar Vadisi oyuncularından Polat Alemdar Necati Şaşmaz hangi ilginç açıklamayı yaptı? Dizide kolu kırık olan Güllü ve çocuk sahibi olan Memati durumlarından nasıl şikayetçi oldular?

İstanbul gecelerinde yaşanan renkli görüntüler, olaylar, açıklamalar, yakalanmalar….

Magazinin nabzını yedi gün yirmidört saat tutan Süper Star Life, Pazar sabahı Gamze Karaman’ın sunumuyla Star’da…

Künye :

Sunan:Gamze Karaman

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen