Cts. Nis 20th, 2024

Yaprak Dökümü

Tarih: 2009-10-14 TV : KANAL D Saat: 20:15 Tür:Yerli Dizi

Şevket ayakta kalma savaşı veriyor

Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar,
Deniz Çakır, Hasan Küçükçetin, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Şevket yaşadığı sorunlar karşısında ayakta kalma savaşı veriyor. Ama, bir yandan da kara bulutlar her yana yayılıyor.

Hayriye Hanım’ın, Neyyir’lerin evinde en büyük düşmanını görmesi, eski dostların arasında büyük bir fırtınanın kopmasına neden olur. Bu fırtınanın etkisi, başta Sedef ve Şevket olmak üzere herkesi etkisi altına alacaktır.
Geçmişi, Şevket’in karşısına yeniden aşılması gereken büyük bir engel olarak çıkar. Ancak artık olumsuz gelişmeler onun tamamen kontrolünün dışındadır. Durumları düzeltmeye Cem’in bile gücü yetmez. Kara bulutlar her yere yayılmıştır.
Ferhunde, uygulamaya geçirdiği planını uzaktan izlerken, bir yandan da Nurdan’dan duyduklarıyla iyice keyiflenir. Mithat Kara, şahit olduklarıyla artık Ferhunde’yi daha iyi tanımaktadır.
Şevket bir yandan yaşadığı sorunlarla yıkılmamaya çalışırken, Sedef’le arasındaki mesafe her geçen dakika biraz daha büyümektedir. Sedef içinse yeni bir yaşama adım atma düşüncesi aklında belirmeye başlar. Herkesin hüzün ve endişe içinde sona ermesini beklediği gece, sabahı keder içinde getirecektir. Yürekte acısı, gözlerde izi hiç kaybolmayacak büyük bir gerçek, herkese kendini beklenmedik anda hatırlatacaktır.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen : Mesude Eraslan
Eser : Reşat Nuri Güntekin
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Müzik : Toygar Işıklı
Oyuncular : Halil Ergün (Ali Rıza), Güven Hokna (Hayriye), Bennu Yıldırımlar (Fikret), Deniz Çakır (Ferhunde), Hasan Küçükçetin (Şevket), Gökçe Bahadır(Leyla), Fahriye Evcen (Necla),Güler Ökten (Cevriye),Ahmet Saraçoğlu (Tahsin), Perihan Savaş (Nurdan), Mustafa Avkıran (Mithat), Kıvaç Kasabalı (Cem), Eren Balkan (Gülşen), Yusuf Atala (Kahveci Ahmet), Seda Demir (Sedef), Şebnem Ceceli (Ayşe), Nezih Tuncay (Kemal),Selma Özkanlı (Suzan), Uğur Kıvılcım (Nuniş), Başak Sayan (Ceyda), Bülent Fil (Yaman), Selçuk Gülmeriç (Konsolos), Arda Esen (Serdar), Mustafa Orbay Avcı (Caner), Neslihan Atagül (Deniz), Berk Boğaç Akgüneş (Mehmet), Bedia Ener (Neyyir) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen