Sal. Nis 23rd, 2024

Aşk-ı Memnu

Tarih: 2009-12-24 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Büyük hesaplaşma

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Behlül ile Bihter’in arasındaki gerginlik büyük bir hesaplaşmaya neden oluyor.
Behlül, bu kez de Matmazel’in etkisiyle, Nihal’e doğru büyük bir adım atar. Nihal, Behlül’ün kendisi için çiftliğe gelmesinin mutluluğunu doyasıya yaşarken, Matmazel ile Behlül arasında geçecek konuşmaya şahit olur. Bir anda bütün hayalleri yıkılan Nihal, bunu şimdilik kimseyle paylaşmamaya karar verir.
Bihter umutsuzluk içinde gelişmeleri takip etmektedir. Artık okun yaydan çıktığının ve bir şeyleri geri döndüremeyeceğinin bilincindedir. Behlül, Bihter’i kesin bir dille Nihal’i üzmeme konusunda uyarır. Bihter, Behlül’ün tavırlarıyla yaralanırken, hırsı ve öfkesi de büyür. Bihter; Behlül’ün Nihal’e olan yakınlığının intikamını, Behlül’ün kendisine hediye ettiği kolyeyle alır.
Behlül, Bihter’in arasındaki gerginlik büyük bir hesaplaşmaya neden olur. Behlül, Bihter’in yaralayıcı hamlesinin rövanşını, yılın balosunda alacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen