Cum. Nis 19th, 2024

Bir Bulut Olsam

Tarih: 2009-12-10 TV : KANAL D Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi

Serdar ve Narin, Mustafa’nın tehdidi altında
Kanal D’nin başrollerinde; Melisa Sözen, Engin Akyürek ve Engin Altan Düzyatan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Bir Bulut Olsam” bu akşam heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Serdar ve Narin’i çarşıda gören Mustafa çılgına dönüyor ve onları silahla kovalıyor.Bulut Ailesi’nin üzerini kaplayan karabulutlar daha da yoğunlaşmıştır. Bahar hastaneye, onu vuran Asiye de hapishaneye gider. Bahar’ın vurulmasıyla olayı kaldıramayan Aslan Bey’e de inme iner.
Serdar, Narin’e yaklaşmak için elinden geleni yapar fakat, Narin etraftan ve Mustafa’dan çekinmektedir. Mustafa, Bahar’ın çektiği fotoğrafları yok eder. Herkes Asiye’nin neden bunu yaptığını anlamaya çalışır. Bunu tek bilen Mustafa’dır ve bütün delilleri ortadan kaldırır, hatta Bahar’ı bile… Mustafa çocuğunu anasız bırakmamaya ve Asiye’yi hapishane den kurtaracağına söz vermiştir. Mustafa ve Yaşar olaylardan dolayı evin dağıldığını ve bunu bir tek anneleri Duriye Hanım’ın düzeltebileceğini düşünürler. Annesine konağa gelmesini söylerler. Duriye Hanım dayanamaz ve aileyi toparlamaya konağa geri döner. Ama Aslan Bey’i de affetmez. Serdar ve Narin’i çarşıda gören Mustafa delirir ve onları silahla kovalamaya başlar. Narin bundan vazgeçmeleri gerektiğini ve Mustafa’dan kaçamayacaklarını söylese de Serdar dinlemez. Artık ölüm bile onu korkutmamaktadır.

Künye :

Yapım : Tim’s Prodüksiyon
Yapımcı : Timur Savcı
Yönetmen : Hatice Memiş
Senaryo : Meral Okay
Oyuncular :Melisa Sözen (Narin Bulut), Engin Akyürek (Mustafa Bulut),
Engin Altan Düzyatan (Dr.Serdar Batur), Ünal Silver (Aslan Bulut), Sema Keçik (Duriye Bulut), Aslıhan Gürbüz (Asiye Bulut), Ebru Nil Aydın (Hatun Bulut), Cahit Gök (Yaşar Bulut), Hülya Duyar (Fatma Bulut), Berfu Öngören (Seher), Şinasi Yurtsever (Ali Asker), Selim Bayraktar (Mahmut Paşa), Suat Usta (İbo), Murat Cemcir (Asil), Haluk Cömert (Kadir Bulut), Burcu Binici (Gülengül), Meral Okay (İnci Batur)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen