Per. Nis 18th, 2024

G.Saray konuk ettiği Yunan ekibini de dize getirdi.
UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda Galatasaray, evinde konuk ettiği Panathinaikos’u 1-0 mağlup etti. Dinamo Bukreş maçında bir üst turu garantileyen sarı-kırmızılılar bu galibiyetle F Grubu’nu lider olarak tamamladı. F Grubu’nda oynanan diğer maçta ise Dinamo Bükreş, Sturm Graz’ı 2-1 skorla geçti.

Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu. Müthiş bir taraftar desteliğini arkasına alan cimbom rakibinin üstüne üstüne gitti. 19. dakikada Mustafa Sarp topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. Bu dakikadan sonra karşılıklı atakların geçtiği ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıyada oyun kontrolünü elinden bırakmadan başlayan Galatasaray, 49. dakikada aradığı golü buldu. Sahneye çıkan isim yine Mustafa Sarp’tı. ilk yarıda golü sayılmayan Mustafa, sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra karşılıklı atakların geçtiği maçta başka gol olmadı ve maç Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

By