Cts. Nis 20th, 2024

Haneler

Tarih: 2009-12-11 TV : KANAL D Saat: 22:45Tür:Eğlence

Yaban, Uludağ’da
Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler” bu hafta yine kahkaha dolu, yepyeni skeçlerle ekrana geliyor.
Pınar’a kalan mirasa bozulan Yaban onu terk eder ve Uludağ’a gider. Pınar, Yaban’ı bulmak için Amerikalı bir arama kurtarma ekibi kurar. Mirasını bu uğurda harcayan Pınar, Yaban’ı mutlu etmek için onunla dağa yerleşmeyi kabul eder.
Kaynanalı Bir Hane’de ise, Cevriye ile evlenmek için uğraşan Ramazan, Galatalı Tayyar’ın onun gerçek abisi olmadığını anlar. Çapkın emlakçı Kudret ise saçında tek bir beyaz tel buluyor ve yaşlılık krizine girer.
Fakir Ama Mutlu Bir Hane’de ise, bu kez de gelen bir iş teklifi huzur kaçırır. Takım elbise giyince kocasının değişeceğinden korkan fakir kadın onun görüşmeye gitmesini engeller. Bitirmhane skeci de bu bölümün en komik, en eğlenceli skeçlerinden. Sakın kaçırmayın.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen