Cum. Nis 19th, 2024

Hanımın Çiftliği

Tarih: 2009-12-11 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

Halide çiftliği terk ediyor
Kanal D’nin, büyük beğeniyle izlenen dizisi “Hanımın Çiftliği” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Orhan Kemal’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanan dizide başrolleri, Mehmet Aslantuğ, Özgü Namal ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Dizinin bu bölümünde; Güllü’nün anlattıklarından sonra, ağabeyinin sözleriyle sarsılan Halide, çiftliği terk ediyor.
Güllü sonunda Muzaffer’e, Halide’nin kendisini kaçırttığını haykırmıştır. Hiç kimsenin böyle bir konuşmayı beklemediği bin anda Güllü’nün olan biteni anlatması, özellikle Halide için tam bir şok etkisi yaratır.
Halide’yi asıl sarsan ise Muzaffer’in ona karşı kurduğu cümleler olur. Ve artık Halide için tek bir yol vardır, o da; hayatı öğrendiği bu çiftlikten ayrılmak.
Halide’nin öncelikle ne yapacağına karar vermesi için sakin bir ortama ihtiyacı vardır. Zekai ile Neriman’ın evlerine geçici bir süre için yerleşmek en doğrusu olacaktır onun için.
Zaloğlu’nun ise zor günleri bitmek bilmemektedir. Bir taraftan evsiz ve kimsesiz kalışı, diğer taraftan Hamza’nın haraç baskıları… Fabrikada Muzaffer’in haberi olmadan çalışıyor olması ise Zaloğlu’nun isyanına engel olmaktadır.
Peki, Halide tekrar çiftliğe geri dönebilecek mi? Yoksa o da Zaloğlu gibi evinden uzaklaşmak zorunda mı kalacak?

Künye :

Yapım : Gold Filmcilik
Yapımcı : Faruk Turgut
Yönetmen : Faruk Teber
Senaryo : Zülküf Yücel
Oyuncular : Mehmet Aslantuğ (Muzaffer), Özgü Namal (Güllü), Caner Cindoruk (Kemal), Ebru Özkan (Halide), Ali Düşenkalkar (Kabak Hafız), Hakan Boyav (Berber Reşit), Mehmet Çevik (Cemşir), Necip Memilli (Zaloğlu), Zuhal Gencer (Zehra), Evrim Solmaz (Gülizar), Tuğçe Ersoy (Pakize), Kadir Özdal (Yılmaz), Can Kolukısa (Yasin Ağa), Işık Aras (Seyyare), Güzin Çorağan (Meryem), İmer Özgüm (Fattum), Haki Biçici (Hamza), Tayfun Sav (Paşazade), Zeynep Kaçar (Neriman), Tayfun Eraslan (Zekai), Nazan Ayaz (Hacer)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen