Per. Nis 18th, 2024

Kahramanlar

Tarih: 2009-12-13 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi

2.BÖLÜM
“Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “Kahramanlar” bunu hep yapıyor.”
Kahramanlar, bizim güvenliğimiz ve sağlığımız için sokaklarda devriye gezmeye devam ediyor. Hep ölümle burun buruna… Çalışma arkadaşlarını kaybetseler bile üzülmeye bile vakit yok. Çünkü suçlular, kazalar, yangınlar, hastalıklar tatil yapmıyor.
Yiğit İbrahim’i vuran saldırganı bulmak için var gücüyle çalışırken bir yandan da Zeynep’in varlığına alışmaktadır. İkilinin mesai dışında sivil kıyafetlerle yedikleri akşam yemeği ekibimizin bundan sonraki ortaklıklarını da etkileyecektir.. Zeynep her şeye rağmen İbrahim’i vuran saldırganın kaçmasından dolayı kendini suçlamaktadır. Yiğit, Zeynep’e duygularını bastırması gerektiğini göstermek ister. Eski bir anısını anlatır. Orda Zeynep’in açıklaması ise Yiğit’i şoke edecektir.
Serkan’a göre hep ufak tefek işlerle uğraşmaktadırlar. Hüseyin işlerinin ufağı büyüğü olmadığını söyler ama Serkan’ı ikna etmesi kolay değildir. Serkan halinden çok mutsuzdur. Bu tartışmaların arasında karşılaştıkları basit gibi görünen bir olay, beklenmedik sonuçlar doğurur. Bütün İstanbul polisinin aradığı saldırganı Serkan bulur.. Yiğit ve diğer ekipler olay yerini kuşatırken, Serkan her şeyden habersiz, saldırganla burun buruna kalmıştır bile..
Mete ve itfaiye ekibi bir olay yerine gider. Ama yangına ulaşmak bekledikleri kadar kolay olmaz. Aşmaları gereken engeller vardır. Mete Deniz’e akşam yemeğine çıkmayı teklif eder. Deniz kararsız kalır. Ömer Deniz’e, Mete’yle dışarı çıkmasının yanlış bir fikir olduğunu söylese de Deniz Mete’yle yemeğe gider. Sürprizlerle dolu gece her ikisi için de, planlamadıkları yerlerde bitecektir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen