Cum. Mar 29th, 2024

Kahramanlar

Tarih: 2009-12-14 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

Kahramanlar

3.BÖLÜM
“Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? “Kahramanlar” bunu hep yapıyor.”
Yiğit ve Zeynep kaçırılan bir arabayı takip etmeye başlar. Araba denize uçar. Zanlı son anda arabadan atlayarak kaçar. Bütün ekipler, denize düşen arabadan mahsur kalan aileyi kurtarmak için seferber olur.
Zeynep, Yiğit’in aşırı korumacı tavırlarından bıkmıştır. Başka bir ekiple çalışmak istediğini söyler. Yiğit Zeynep’in blöfü görür. Yiğit’in, Zeynep’i yanında tutmak için önceden hazırladığı bir planı vardır.
Deniz, Mete’yle birlikte geçirdikleri geceden sonra onun aslında değişmediğini gördüğü için kendine çok kızgındır. Geceyi hiç yaşanmamış saymak ister. Bu arada Onur’un öğretmeni Deniz’i okula çağırır. Ömer Deniz’i yalnız bırakmaz. Öğretmeni Onur’un manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyler. Mete ve Deniz, çocuklarının iyiliği için birlikte daha çok vakit geçirmelidir…
Yiğit, Mete’nin kendisine yaptığı bir bir şakayı Serkan’dan bilir. İkili her fırsatta birbirinden intikam almaya çalışır. Şakaların arasında kalan bir hayranı Serkan’ın başına bela açacaktır.
Zeliha’nın annesinin ölüm yıldönümüdür. Zeliha ambulansta bulduğu saati annesinden gelen bir mesaj olarak yorumlar. Zeliha gerekirse kapı kapı gezerek, saatin sahibini bulmak konusunda ısrarcıdır. Bahadır ise boşuna vakit harcadıklarını düşünmektedir.
Serkan ve Yiğit’i bekleyen sürpriz final , ikilinin hayatında yeni bir başlangıca neden olacaktır…

Künye :

Yapım: MED YAPIM
Genel Yönetmen: Fatih Akoy
Yapımcı: Sezgi Üstün
Senaryo: Murat Koca
Yönetmen: Merve Girgin
Oyuncular : Kutsi Yiğit
Ahmet Kural Serkan
Nihat Alptuğ Altınkaya Mete
Arda Esen Ömer
Didem İnselel Zeliha
Ebru Gürsoy Deniz
Hande Demirdoğan Zeynep
Mustafa Turan Hüseyin
Bahadır Vatanoğlu Bahadır
Emre Sezgin Alper

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen