Cts. Nis 20th, 2024

Kasaba

Tarih: 2009-12-16 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Herkesin hayatını altüst eden büyük sır ortaya çıkıyor…

“Kasaba” yepyeni bölümü ile 16 Aralık Çarşamba akşamı atv’de!
Sakın kaçırmayın!

Kasaba
(Yeni Bölüm)

9.Bölüm:

Yağmur ve Mümtaz büyük hesaplaşma yaşarlar. Davut Ağa Yağmur’un annesinin ölümüne neden olan olayı anlatmak zorunda kalır. Tek suçlu Davut Ağa değildir. Mümtaz Bey ise gerçek suçlunun kendisi olduğunu söyler. Yıllardır çektiği vicdan azabından kurtulmak ister. Duyduklarından dehşete kapılan Yağmur silaha sarılır.

Yağmur geçmiş sırrını ortaya çıkaran Haydar’a hayran olur. Haydar’la aralarında bir arkadaşlık başlar. Ekin’in babası Necdet konağın kapısına dayanmıştır. Haydar Yağmur’a hissettirmeden bu beladan kurtulmaya çalışır. Hüseyin Zehra’ya olan aşkından vazgeçmeyecektir… Zehra ise bu aşka kayıtsız kalamaz.

Künye :

Yapım : Asis Yapım
Yapımcı : Ilgaz Giritlioğlu, Bahadır Atay
Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu, Tuğrul Eryılmaz
Senaryo : Mümtaz Türköne, Neşe Cehiz, Kuledibi, Fikret Bekler,
Nihan Küçükkural, Ayşen Günsu, Günsu Teker, Mine Baysal
Yönetmen : Cevdet Mercan
Oyuncular : Talat Bulut (Mümtaz), Lale Yavaş (Yağmur), Murat Ünalmış (Haydar), Nur Sürer (Seher), Bülent Kayabaş (Davut), Alpay İzbırak (Mahmut), Erol Demiröz (Ali Ekber Dede), Tülay Bursa, Çağla Çakar (Ekin Demirci), Nur Erkul (Müşerref), Murat Tüzün, Melih Selçuk, Öykü Çelik (Zehra), Barış Işık, İdil Vural, Serdal Genç, Demet İyigün, Didem Balçın, Banu Özdemir, Ergun Doğmacı, İbrahim Bozgüney, Bülent Düzgünoğlu, Ferda Işıl, Toprak Kavaşoğlu, Mustafa Özer, Mert Kurdal, Gökhan Okşar, Ulaş Bekçi, Metin Ural

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen