Cum. Mar 29th, 2024

Papatyam

Tarih: 2009-12-08 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

“Papatyam”
“ iki yalnız bir yastıkta”
Yapım MinT / Birol Güven yapımcılığında, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de!
Yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesi… Televizyonda evlenmek kolay peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edecekler?
38. Bölüm Özet:
Necati, karısı Feride’nin eski kocası ile görüştüğünden şüphelenmektedir. Bunu doğrulamak için Lütfü’yü Feride’nin başına nöbetçi olarak diker. Eğer bir daha buluşursa boşanmayı planlamaktadır. Lütfü bir gün Feride’nin eski kocası ile buluştuğu haberi ile gelir. Necati ne yapacaktır?Erdem Fulya’nın baskısı ile doğum öncesi kursuna başlamıştır. Gülşen ise internetteki kariyer sitelerinden birine CV bırakmayı planlamaktadır. Fakat CV doldurmakla ilgili en ufak bir fikri yoktur. Bu konuda en olmayacak kişiden yardım ister.Çeyrek gelin Fulya’dan.Taylan ise bir türlü iş bulamayarak hem yeni karısının hem kayınpederinin tepkilerini toplamaya devam etmektedir

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen