Cum. Nis 19th, 2024

Unutulmaz

Tarih: 2009-12-09 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Dillere destan aşk, nefretle arsındaki o ince çizgide…Heyecan ve duygu yüklü yeni bölümüyle
Unutulmaz (Yeni Bölüm)
23. Bölüm Özeti: Dillere destan aşk, nefretle arsındaki o ince çizgide… Eda her şeyiyle kendi hazırladığı bir sonda sevdiği adamı ve ablasını yan yana görüyor. Yüreğindeki yara ilk kez bu kadar acıyor… Harun’un kalbinde artık ona yer yok mu? Melda’nın planını alt üst eden sözler… Harun o gece ona neyi itiraf ediyor?
Ailesinin intikamını almak için Harun’a zarar vermeyi planlayan Batu, o gece bombayı patlatmaktan vazgeçiyor. Şimdi çok daha acı ve tehlikeli bir intikamın peşinde… Yıllar önce patlayan bomba onun ailesini elinden almıştı… Şimdi sıra Arslanlı ailesinde…
Harun aynı yatakta uyandığı Melda’ya nasıl davranacak? Öfkesi en çok da kendine… Melda planlarına devam ediyor… Sevdiği adamın kalbinde başka bir kadın üstelik kızkardeşi varken, yalanlar üzerine kurduğu bu sahte aşk oyununu daha ne kadar sürdürebilecek?

Künye :

Yapım : Stil Medya
Yapımcı : Ahmet Bayram
Yönetmen : Ersoy Güler
Senaryo Grubu : R. Haldun Ünsal ve İhsan Aydın
Oyuncular : Serhan Yavaş (Harun), Sinem Öztufan (Melda), Özlem Yılmaz (Eda), Fikret Hakan (Feyyaz), Ayla Algan (Hayat), Buğra Gülsoy (Tolga), Aliye Uzunatağan (Türkan), Deniz Gökçer (Saadet), Ahmet Uz (Cemil), Aylin Arasıl (Işıl), Hakan Vanlı (Burak), Didem Yalınay (Ferda), Gül Tunççekiç (Mesude), Mert Yavuzcan (Batu), Roksen Lülü (Seval), Anıl Çelik (Kerem), Hüseyin Erkanlı (Metin), Deniz Kurt (Gülay), Ayça Şahin (Sinem), Ceren Çanakçı (Gözde), Özlem Karataş (Burcu), Burak Güneş (Can), Özlem Hasgül (Ceren), Güray Görkem (Bilal)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen