Çar. Nis 24th, 2024

Unutulmaz

Tarih: 2009-12-16 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

Melda amacına ulaşacak mı? Heyecan ve duygu yüklü yeni bölümüyle Unutulmaz” 16 Aralık Çarşamba akşamı atv’de!

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
24. Bölüm Özeti:
Harun gözlerinin önünde patlayan teknede Eda’nın öldüğünü düşünüp, büyük bir acıyla kendi kaderine doğru yol alır… Hissettiği büyük aşk yerini tarifi imkansız bir acıya bırakmıştır… Batu tüm bu olanları sinsi bir düşmanlıkla izler. Ona göre bu acı Arslanlı ailesi için sadece bir başlangıçtır… Oysa onun da hesaplamadığı şeyler vardır. Harun içindeki acıyı dindirmenin yolunu bulmuştur bile… Ta ki telefonun ucunda duyacağı Eda’nın sesine dek… Gerçek mi yalan mı olduğunu bile bilmediği ses Harun’u soluk soluğa bir mücadelenin içine iter. Ancak sevdiğine kavuşması için şimdi başka bir bedel daha ödeyecektir. Telefondaki ses, aşkına karşılık babasını ister ondan… Feyyaz Arslan’yı düşmana teslim etmek zorundadır… Harun kimi tercih edecektir? Babasını mı yoksa sevdiği kadını mı? Uzun gecenin sonunda tüm hesapları alt üst eden hamle yine Harun’dan gelir… Eda’yı kurtarır ve bir karar verir. Bir daha sevdiği kadını yanından ayırmayacaktır. Hiç kimse hatta Eda bile buna engel olamayacaktır. Eda için de her şey değişmiştir o gece… Harun’a gerçekleri söylemeye karar verir. Ama bunu nasıl yapacağını bilemez. Diğer tarafta Melda elindeki tüm kozları oynamış ama Harun ve Eda’yı ayırmayı başaramamıştır… Son ve en tehlikeli kozunu oynar ve annesine Eda ile ilgili gerçeği açıklar.

Arslanlı ailesinde ise patlamayla beraber geçmişin gizli sayfaları da açılır… Feyyaz Bey’in eski ortağının ve ailesinin de tıpkı bu patlama gibi bir teknede ölmeleri kafaları iyice karıştırmaktadır… Üstelik cevap arayan sadece Harun değildir… Tüm bu sıkıntıların içinde tefeci giderek çemberi daraltmakta her geçen gün Cemil’i daha büyük bir borcun altına sokmaktadır.

Harun’un Eda’yı telefonla araması iki kızkardeş arasında beklenen yüzleşmeyi de beraberinde getirir. Sözler artık kılıç kadar keskindir… Eda ilk kez ablasına baş kaldırır… Ancak bunun bedelini de öder… Bebeğiyle ilgili gerçeği Harun’a açıklamaya giderken Harun’dan hiç beklemediği bir davranışla karşılaşır… Yoksa Melda bir kez daha amacına ulaşmış mıdır?

Künye :

Yapım : Stil Medya
Yapımcı : Ahmet Bayram
Yönetmen : Ersoy Güler
Senaryo Grubu : R. Haldun Ünsal ve İhsan Aydın
Oyuncular : Serhan Yavaş (Harun), Sinem Öztufan (Melda), Özlem Yılmaz (Eda), Fikret Hakan (Feyyaz), Ayla Algan (Hayat), Buğra Gülsoy (Tolga), Aliye Uzunatağan (Türkan), Deniz Gökçer (Saadet), Ahmet Uz (Cemil), Aylin Arasıl (Işıl), Hakan Vanlı (Burak), Didem Yalınay (Ferda), Gül Tunççekiç (Mesude), Mert Yavuzcan (Batu), Roksen Lülü (Seval), Anıl Çelik (Kerem), Hüseyin Erkanlı (Metin), Deniz Kurt (Gülay), Ayça Şahin (Sinem), Ceren Çanakçı (Gözde), Özlem Karataş (Burcu), Burak Güneş (Can), Özlem Hasgül (Ceren), Güray Görkem (Bilal)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen