Sal. Nis 16th, 2024

Yeni Baştan

Tarih: 2009-12-14 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

YENİ BAŞTAN
Murat ve Tolga rüyalar ülkesi Amerika’ya ayak basarlar ancak Haydar tarafından pek de sıcak karşılanmazlar.. Bu Murat’ın gururunu incitse de şimdilik pek fazla seçenekleri yoktur…
Elif de çok eskiden beri tanıdığı Murat’ın kendi geçmişleri hakkında sakladıkları sırları ne kadar bildiğinden kuşkulanarak huzursuzlanır.
Derya, Haydar’a kefil olmuş ve ceza almasını engellemiştir ancak bundan sonra Haydar’ın yapacağı en küçük yanlıştan bile sorumlu tutulacaktır.
Betül’ün sergisinde Betül ve Derya, bir gazetede köşesi olan bir gurme arkadaşından, Kadir Usta’nın restoranını inceleyip tanıtması için söz alırlar.. Bu restoranda sevinçle beraber bir panik havası da yaratır.. Kadir Usta, Haydar’dan eski günlerdeki gibi Elif’in restorana gelmesini ve kendilerine yardım etmesi gerektiğini söyler.. Elif bu teklifi coşkuyla karşılar ve hep beraber işe koyulurlar..
Haydar’In ricasıyla Tolga da restoranda işe başlar. Tolga’nın serviste gösterdiği başarı ve Arzu’yla yakınlaşmaları Barış’ı tedirgin eder ve Tolga ile Barış arasında gizli bir rekabet başlar..
Gurme’den yüksek not alan yemeklerin başarısını hep beraber kutlamaya karar verirler.. Bu kutlamaya Derya’dan Murat’a kadar herkes davetlidir.. Ancak davet hiç beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır.

Künye :

Yapımcı ve Yönetmen: Abdullah Oğuz- ANS
OYUNCULAR
SARUHAN HÜNEL- MURAT
EBRU AKEL- DERYA
ŞENAY GÜRLER- ELİF
EMRE YILMAZ- TOLGA
LEYLA ERDOGAN- ARZU
CEM BAZA- HAYDAR
KONUK OYUNCULAR
BURHAN ÖCAL- AHMET KAPTAN
UFUK BAYRAKTAR- HAMZA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen