Per. Mar 28th, 2024

Galatasaray, Türkiye Kupası, Süper Lig ve Avrupa maçları sebebiyle taraftarından 5 hafta uzak kalacak.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü ile 27 Ocak çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.00’de karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, 31 Ocak pazar günü de Turkcell Süper Lig’de Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, daha sonra da ligin 20. haftasında üst sıraları zorlayan Kayserispor ile Kadir Has Stadı’nda deplasmanda karşılaşacak.

İSPANYA YOLCULUĞU
”Cim bom”, 21. haftada iç sahada oynaması gereken Ankaraspor karşılaşmasını, Ankara temsilcisinin alt lige düşürülmesi nedeniyle bay geçecek.

Sarı-kırmızılılar, dinlenecekleri bu haftanın hemen ardından bu kez UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur birinci maçı için Atletico Madrid deplasmanına gidecek.

Galatasaray, 18 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de Vicente Calderon Stadı’nda İspanyol temsilcisine konuk olacak.

AVRUPA SONRASI DERBİ
Atletico Madrid ile zorlu bir karşılaşma oynayacak olan Galatasaray, bu karşılaşmanın hemen ardından Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaray, ilk yarıda farklı mağlup ettiği ezeli rakibi ile ligin 22. haftasında deplasmanda önemli bir maç yapacak.

TARAFTARLAR ÖZLEYECEK
Yaklaşık 1 ay Ali Sami Yen Stadı’na ve taraftarlarına hasret kalacak olan Galatasaray, Atletico Madrid ile 25 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de oynayacağı UEFA Avrupa Ligi rövanş maçıyla evine dönecek.

Sarı-kırmızılılar, bu zorlu maratonun ardından Turkcell Süper Lig’de de Şubat ayının son günlerinde Kasımpaşa ile sahasında oynayacağı 23. hafta karşılaşmasıyla taraftarına kavuşacak.

Galatasaray, bu dönem içinde oldukça uzun bir yol da kat etmek zorunda kalacak.

By