Per. Nis 18th, 2024

Windows Live Messenger’ı kullanırkan birden fazla oturum ve bir kaç pencere açmak istiyorsanız, işte size çözüm: Windows Live Messenger için çoklu messenger açma yaması (WLM Universal Patch).
Windows Live Messenger’ın 8.0, 8.1, 8,5 ve şuan en güncel sürümü olan 9.0 betayı dahi destekleyen küçük ve efektif bir yamadır bu.

Günümüzde artık kullanıcılar bir çok MSN adresi kullanıyor ve bundan dolayı bir kaç oturumu aynı anda açma ihtiyacı duyabiliyor. Özellikle ortak kullanılan bilgisayarlarda artık açık olan bir oturumu kapatmak zorunda kalmadan başka bir adres ile oturum açabilirsiniz.

Msn ana penceresinde ve sohbet penceresinde bulunan reklamları , tabları ve arama butonunu engelleyebilir. Bu yamayı yükledikten sonra ana menüden “Hide Banner”i tıklamanız yeterlı olacaktır.
Çoklu oturum açma özelliğini aktif etmek için ise “Multi MSN”e tıklamanız yine yeterli olacaktır.

Çoklu Msn kullanmak bu yama sayesinde çok kolay ve hızlıdır. Windows Live Messenger’ınizin sürümünü kontrol ettikten sonra, kapatın ve bu yamayı kurun. Ana menüden “Multi MSN” özelliğini etkinleştirdikten sonra artık çoklu oturum açabilmeniz için bir engel kalmamıştır.

 

Parksohbet.Com’u seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Download için tıklayın.
Eğer link kırık çıkarsa, lütfen  bize bildiriniz

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen